Kerava

Accountant / Junior Accountant

Asiakasyrityksemme NutraQ Finland Oy etsii nyt voimakkaan kasvunsa myötä kirjanpitotiiminsä vahvistukseksi reipasta ja motivoitunutta taloushallinnon moniosaajaa Keravalle. Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitus tammi-helmikuun 2021 aikana.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään osana kansainvälistä kirjanpitotiimiä ja hoitamaan Suomen osalta kolmen tytäryhtiön talousasioita Financial Controllerin työparina/apuna. Toimenkuvaasi kuuluu mm. ostoreskontran hoito, pankkitositteiden ja palkkojen kirjaus, täsmäytykset, alv-raportointi, matkalaskujen käsittely sekä muut juoksevaan kirjanpitoon liittyvät tehtävät. Toimenkuva kehittyy osaamisesi kasvun myötä.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallintoon painottuva kaupallinen koulutus ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään muutamien vuosien ajalta. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja olet näppärä käyttämään mm. Exceliä sekä erilaisia taloushallinnonjärjestelmiä. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti, ruotsin (norjan) kielen taidon luemme isoksi eduksi.

Olet vastuuntuntoinen, tarkka, luotettava, joustava ja oma-aloitteinen tiimin jäsen. Odotamme, että sinulla on vähintäänkin perusymmärrys kirjanpidosta, mutta ennen kaikkea arvostamme asennettasi tarttua monipuolisiin haasteisiin ja innokkuuttasi oppia uutta.

Edut

NutraQ Finland Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä ympäristössä, mukavat työkaverit, viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja monipuolisia työsuhde-etuja.

Lisätietoja

Haethan tehtävää heti ja liitä cv:n lisäksi mukaan hakemuksesi palkkatoiveineen ja ota yhteyttä tarja@poolia.fi, jos herää kysyttävää!

NutraQ group

The NutraQ group is a leading international company within health and beauty industry. Our core values are: Responsible, Respectful, Brave and Innovative. We are specialists, researchers, marketers, controllers, HR, IT and office administration, all with one purpose in common – always searching for new sources to help people live better everyday lives. 

Read more: https://www.nutraq.com/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.12.2020
Viitenumero
2650354
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837