Helsinki

Accounting Assistant

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii vahvistukseksi Accounting Assistantia taloushallinnon asiantuntevaan tiimiinsä. Työ sijaitsee Helsingin keskustassa ja on vakituinen sekä kokopäiväinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Osana asiakkuustiimiä vastaat asiakkuuksien osa-kirjanpidoista esim. ostoreskontrasta.

Edellytykset

Tämä paikka sopii juuri sinulle, jos: 
– Olet oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka, sekä osaa priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. 
– Sinulla on perusosaaminen ostoreskontran hoitamisesta, ostolaskuihin liittyvistä arvonlisäveroasioista, kirjanpidon tiliöinneistä ja niiden vaikutuksesta yhtiön tulokseen.
– Sinulla on aikaisempaa kokemusta ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä. 
– Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä. 
– Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.
– Olet tarkka ja täsmällinen laskujen ja kirjanpidon aineiston käsittelyssä sekä olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi kannustavan ilmapiirin itsensä kehittämiseksi, henkilökuntaa koulutetaankin jatkuvasti. Saat erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +35820 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.


Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.06.2019
Viitenumero
250250
Yhteyshenkilö