Pohjois-Pohjanmaa

Aluemyyntipäällikkö

Haemme asiakkaallemme Pumppulohja Oy:lle Pohjois-Suomen alueelle ammattitaitoista Aluemyyntipäällikköä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat Pumppulohjan tuotteiden myynnistä, asiakkuuksista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Asiakkainasi ovat Suomen kaivokset, isoimmat LVI-tukkurit ja asennusliikkeet. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin, varastolle, päämiehiin sekä tuotantopäälliköihin. Osaamisesi ja taustasi mukaan työnkuvaan voidaan sisällyttää myös esimiesvastuuta myyntitiimin osalta. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan, esim. Oulu.

Etsimme ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevää, aktiivista ja sosiaalisesti taitavaa myynnin ammattilaista, jolla on kykyä rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Sinulla on halu tarjota asiakkaalle paras palveluratkaisu. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava.

Toivomme

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • kokemusta b2b ratkaisumyynnistä
  • aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • vastuullista ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista, ERP-järjestelmänä Monitor

Tarjoamme 

sinulle vakituisen työsuhteen ja kiinteän kuukausipalkan, hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa ja sinulla on organisaation täysi tuki ja mahdollisuus kehittää ja kehittyä.

Lisätietoja

Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas, juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi, puh. +358509134065.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Oy Pumppulohja Ab

Pumppulohja on osa Lakers Group:ia, joka on Pohjoismaiden johtava vesipumppualan palveluyritys. Yhtiö on perustettu vuonna 2016 ja pääkonttori sijaitsee Oslossa. Yhtiöllä on 200 työntekijää Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Tehtävässäsi tulet työskentelemään OY PUMPPULOHJA AB:lla, joka on Suomessa tunnettu nimi pumppualalla jo vuodesta 1942. Yritys valmistaa ja markkinoi vesihuoltoon sekä teollisuuteen painesäiliöitä, vesipumppuja ja vesisuodattimia.

Lisätietoja yrityksestä https://www.pumppulohja.fi/ ja http://lakers.no/en/home-2/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
24.01.2020
Viitenumero
1262385
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830