Uusimaa

Aluemyyntivastaava

Japanilainen globaali markkinajohtaja-asiakkaamme, GS Yuasa, hakee nyt kasvua ja markkinaosuuden lisäämistä Skandinaviassa ja Baltiassa. Etsimme nyt tälle UPS-ratkaisujen (automotive and industrial batteries) parissa toimivalle asiakkaallemme  ALUEMYYNTIVASTAAVAA (Suomi ja Baltia)
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Sinun päätavoitteenasi onkin omalla myyntiaktiivisuudellasi lisätä markkinaosuutta Suomessa ja Baltiassa sinnikkäästi etsien ja kontaktoiden potentiaalisia B2B asiakkaita ja oikeita kohdehenkilöitä organisaatioissa (kv osto-, tuotanto-osastot, CEO jne) ja rakentaen pitkäkestoisia asiakassuhteita. Saat täyden tuen ja avun työhösi muilta kollegoiltasi Ruotsissa ja UK:ssa, mutta lisäksi sinulla on mahdollisuus tuoda mukanasi (tai luoda) omia toimivia malleja ja käytänteitä ja kasvattaa omaa asiakaskuntaasi itsenäisesti.

Tyypillisesti työviikkosi pitää sisällään matkustamista 2–4 pvää (kotimaassa ja ulkomailla) asiakastapaamisten merkeissä ja loppuaika, viikon mukaan, kuluu tarjousten ja sopimusten valmisteluissa sekä oman työsi suunnittelussa ja kehittämisessä ja kollegoittesi/esimiehesi kanssa keskusteluista.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta ensisijaisesti relevanttia kokemusta autoteollisuudesta, hyötyajoneuvoista, koneistuksesta, moottoripyöristä, UPS- tai tietoliikennealalta ja että sinulla on jo verkostoja ja kontakteja toimialalta.

Etsimämme Suomen ensimmäinen GS Yuasan Aluemyyntivastaava on vähintään viisi vuotta vastaavista tehtävistä tekniskaupallisella koulutuksella (tai vastaavat tiedot työssä hankkineella) varustettu yrittäjähenkinen, tavoitteellinen ja kunnianhimoinen, itsenäiseen työhön kykenevä (ja siitä pitävä) luottamusta herättävä henkilö, joka nauttii siitä, että saa keskustella asiakkaitten kanssa ja luoda suhteita erilaisten asiakaskontaktien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Tarjoamme sinulle

GS Yuasa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa myyntiä ja kasvattaa markkinaosuutta omalta osaltasi ja toimia osana koko Nordicin ydintiimiä. Saat kehittää omaa osaamistasi ja toimia itsenäisesti ja olla mukana valloittamassa uutta markkinaa tunnetun valmistajan, laadukkaiden tuotteiden ja arvostetun Brändin voimin.

Lisätietoja

Voit asua missä päin tahansa Suomea, kunhan sinulla on hyvät yhteydet liikkua ympäri Suomen ja ulkomaille lentäen (Baltia, Ruotsi).

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä:

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
020 729 0838

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
020 729 0839

GS Yuasa – Creating the Future of Energy

GS Yuasa on Japanista lähtöisin oleva monikansallinen yritys, joka valmistaa ja myy autoteollisuudelle akkuja ja teollisuusparistoja.

https://www.gs-yuasa.com/en/

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
04.01.2021
Viitenumero
2739966
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838