Helsinki

Ambassador (brändilähettiläs)

Asiakkaamme on kansainvälinen Tier-potkulautoja valmistava ja maahantuova yritys, jolle etsimme osa-aikaisia brändi Ambassadoreita tekemään potkulautojen latauspisteiden asentamiseen/pysäköimiseen liittyvää asiakaskartoitusta Helsinkiin, Ouluun ja Turkuun. Projekti ajoittuu 1.3.-1.6. väliselle ajalle ja työskentely tulee tapahtumaan arkipäivisin 4-5h/päivässä. Työaika on joustava ja voi sijoittua esim. iltapäivälle/alkuiltaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä projektissa kartoitetaan Helsingin, Turun tai Oulun keskustan alueen yrittäjien (esim. kivijalkamyymälät, kahvilat, ravintolat ja parturi-kampaamot) kiinnostusta Tier ajoneuvojen latauspisteen käyttöönottoon liittyen. Työskentely edellyttää aloitteellisuutta, itseohjautuvuutta ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tämä tehtävä sopii osa-aikatyöstä kiinnostuneelle, joka pystyy sitoutumaan kolmen kuukauden projektiin.

Tehtävästä maksetaan tuntipalkkaa, joka tulee olemaan kokemuksesta riippuen noin 12-14€/h. 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hakuprosessi käynnistyy pikaisesti! Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja lisätietoa tehtävästä saa Pooliasta, Sanna Majavalta ja Sigrid Puhilas-Ikoselta sanna@poolia.fi tai sigrid@poolia.fi.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedInFacebookInstagramTwitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
19.02.2020
Viitenumero
1458425
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838