Kokkola

Arbetsledare / työnjohtaja

Vi söker nu en enhetsansvarig för att leda SARGO Boats snickeriproduktion i Öja. ARBETSLEDARE / TYÖNJOHTAJA
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Du har ansvar

för allt från inköp, produktion, kvalitet och leveranssäkerhet. Du leder enheten med ca 10 anställda som arbetar med snickerimontering, CNC-tillskärning och ytbehandling, dessutom har du ansvar för produktionsutrymmen och fastigheten. Du deltar även i utvecklingen av produktionen och har ansvar för att produkterna blir klara i tid. Som stöd finns hela SARGO Teamet och en färdigt inkörd produktion.

Vi förväntar oss

organisationsförmåga och förmåga att planera produktionen. Du har goda ledarskapsegenskaper och förmåga att ta eget initiativ. Goda muntliga kunskaper i svenska språket. Du kan läsa ritningar, använda Office program och har grundkunskaper inom träbearbetning.

Vi värdesätter

tidigare erfarenhet inom arbetsledning och snickerierfarenhet. Kunskap att arbeta med CNC och kunskap inom ytbehandling av trä.

Vi erbjuder

– Ett intressant må-fre dagsarbete med dagens ledande motorbåtar
– Möjlighet att själv styra upp produktionen och utveckla den
– Intressant produktion med effektiva små serier
– Ändamålsenliga utrymmen och en modern maskinpark
– En konkurrenskraftig lön enlig arbetserfarenhet
– Duktig personal med mångsidiga kunskaper

Blev du intresserad?

Sök tjänsten genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till denna tjänst senast 13.10.2020. Tilläggsuppgifter om tjänsten ger Uniflexs Regionchef Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt! Voit lähettää CV:n ja hakemuksen myös suomeksi.

Sarins Båtar Ab Oy

Sarins Båtar Ab Oy är en ledande motorbåtstillverkare av tuffa året-runt båtar. Vid två moderna fabriker i Öja och Karleby tillverkar vi 7–12 meters SARGO båtar för privat och yrkesbruk. Båtarna exporteras över hela världen till över 15 länder. 2021 kommer vi att utveckla och koncentrera SARGO Båtarnas snickeriverksamhet till vår produktionsenhet i Öja. Samtidigt flyttar vi hela monteringen av SARGO Båtar till vår fabrik i Lahdenperä. Mera information om SARGO båtar på www.sargoboats.fi 

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.09.2020
Viitenumero
2354706
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830