Duolog rekrytoi!

Duolog on erikoistunut logistiikka-alan henkilöstöpalveluihin. Me ymmärrämme pitkällä kokemuksella erilaisten kuljetustehtävien riskit ja osaamme välttää nämä juuri oikeilla kuljettajilla. Jokaisen onnistumisemme takana on osaava ja ammattitaitoinen kuljettaja. Alan parhaiden kuljettajien valinta on tehty meillä valmiiksi, jotta asiakkaanamme saat kaikkiin kuljetustarpeisiisi sopivan kuljettajan. Meillä asiakkaat tunnetaan kasvoilta myös rekrytointitiimissämme. Jokaisen asiakkaan toimeksiannon osalta varmistamme henkilökohtaisesti, että palvelu etenee sovitusti loppuun saakka.

Duolog

 

 

 

 

Duolog on voimakkaassa kasvussa oleva yritys, jonka palveluna on Suomen suurin kuljettajapooli ja logistiikan koulutus ja henkilöstöpalvelut. Liikevaihto 8 Meur ja henkilöstöä 250 hlöä.

Useita eri positioita odottaa uusia innokkaita tekijöitään. Poolia toimii rekrytointikumppanina taloushallinnon, toimiston ja it-puolen hauissa ja tarjoaa mielellään lisätietoa yrityksestä ja avoinna olevista tehtävistä.

Olemme menestyksekkäästi hakeneet Duologille mm. Kuljetusesimiehen, myyntineuvottelijan, rekrytoijan, talousassistentin ja kesätyöntekijöitä taloushallintoon ja palkanlaskentaan. Tutustu Duologin avoinna oleviin mielenkiintoiseen tehtäviin oheisista linkeistä!

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi