Poolia on loistovalinta HR-kumppaniksi!

Avanade aloitti tiiviin yhteistyön Poolian kanssa lähes heti siitä hetkestä, kun heidän toimistonsa avattiin Helsingin Ruoholahteen. Syy miksi he valitsivat Poolian rekrytointikumppanikseen oli se, että he kokivat Poolialla olevan todella vahva ote alan markkinoihin sekä rekrytointiin ja heidän palvelunsa oli aidosti ystävällistä sekä ammattitaitoista.

Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan

Nykyisin Avanaden HR-päällikkönä toimiva Pirjo Saarni kääntyi Poolian henkilöstökonsulttien puoleen kun oli itse aikoinaan etsimässä uusia työmahdollisuuksia. Jo ensimmäisen tapaamisensa jälkeen hän koki, että tässäpä yritys jolla on hyvä ote siihen mitä he tekevät!

- Poolian konsultit olivat ystävällisiä ja todella tehokkaita sekä perusteellisia työssään! Sain apua tuolloin niin oman työnhakuni suhteen, kuin myös nykyään sitten Avanaden rekrytointitarpeissa. Olen useaan otteeseen keskustellut Poolian konsulttien kanssa ajankohtaisista rekrytointiasioista ja saanut todella hyviä vinkkejä, jotka ovat auttaneet minua omassa työssäni Avanadella. Poolia poikkeaa muista alan yrityksistä sillä, että voin olla 100% varma siitä, että saan Pooliasta juuri sen avun, mitä tarvitsen. Poolian konsultit ovat erittäin kokeneita ja ymmärtävät haasteet joita meillä on ollut etsiessämme parhaita osaajia yritykseemme. Parhaan osaajan tunnistamiseksi täytyy ymmärtää niin ihmisiä yleisesti, asiakkaan liiketoimintaa kuin yrityskulttuuriakin ja tässä Poolia on onnistunut erinomaisesti.

Avanade on vuosien varrella löytänyt menestyksekkäästi Poolian kautta useita eri alojen osaajia. Näistä hyviä esimerkkejä ovat mm. HR Assistant, Resourcing Manager, HR Consultant, Project Controller, Infrastructure Consultant, Sharepoint Developer, Capability Coordinator sekä .Net-Developer.

Avanaden Pirjo Saarni kertoo jatkossakin luottavansa Pooliaan Avanaden HR-kumppanina:

- Usein vie vuosia, että rekrytointikumppani todella ymmärtää asiakkaansa tarpeet, siksi toisen kumppanin olisi todella vaikeata saavuttaa se taso, missä olemme nyt Poolian kanssa. Pähkinänkuoressa kiteytettynä voisinkin todeta, että me olemme Poolian kanssa loistopari!

 

Avanadelogo
Avanade on globaali IT-konsultointiyritys, joka on keskittynyt sataprosenttisesti Microsoft-alustalle tehtäviin yritysratkaisuihin. Yritys perustettiin vuonna 2000 Accenturen ja Microsoftin yhteisyritykseksi, jossa yhdistyvät syvällinen Microsoft- teknologioiden osaaminen ja vahva projektikokemus. Avanade työllistää tällä hetkellä maailmanlaajuisesti lähes 15000 henkilöä, joiden jatkuvaan koulutukseen ja urakehitykseen panostetaan voimakkaasti. Yritys kasvaa nopeasti ja syyskuussa 2005 Avanade laajensi toimintaansa avaamalla Pohjoismaiden toimipisteensä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi