Rekrytointikumppanina Poolia

Poolia Suomi Oy on toiminut Fujitsu Services Oy:n ja Isoworks Oy:n rekrytointikumppanina vuoden 2008 alusta lähtien, mutta yhteistyö alkoi jo vuoden 2007 puolella. Kokemukset Poolian toiminnasta ja rekrytointikonsulttien ammattitaidosta ovat HR-asiantuntija Katia Stenlundin mielestä olleet positiivisia.

Poolia on toiminut apuna koko rekrytointiprosessimme hoidossa sekä tarjonnut tarvittaessa yksittäisiä palveluita rekrytoinnin eri vaiheisiin, kuten haastatteluihin, esimiesten konsultointiin ja hakuilmoitusten laadintaan. Lisäksi Poolia on huolehtinut monista hallinnollisista tehtävistä, kuten hakemusten vastaanotosta ja käsittelystä sekä vastaamisesta hakijoille. Tämä on säästänyt aikaa ja helpottanut esimiesten työtä

"Palaute esimiehiltämme on ollut pääosin myönteistä. Poolian yhteyshenkilöt ovat olleet aktiivisesti yhteydessä sekä työnhakijoihin että rekrytoiviin esimiehiin. Pooliassa on huolehdittu siitä, että rekrytointiprosessi etenee ja pysyy aikataulussa", kertoo HR asiantuntija Nina Leinonen Fujitsusta. Fujitsun tytäryhtiö Isoworks on myös hyödyntänyt aktiivisesti Poolian palveluita ja rekrytoinut Poolian avustuksella henkilöitä it-alan asiantuntijan ja päällikkötason tehtäviin.

"Yhteistyössä tärkeintä on ollut yrityksemme ja it-alan tuntemus. Arvostamme myös yhteyshenkilöiden joustavaa ja iloista palveluasennetta niin meitä kuin hakijoita kohtaan", kertoo henkilöstöpäällikkö Sanna Heinsalo Isoworksista.

Fujitsu Services Oy toimittaa tieto- ja viestintätekniikan palveluna yritys- ja yhteisöasiakkailleen Suomessa ja Baltiassa. Suomessa Fujitsun kärkituotteet ovat Patja- ja Sohva-toimintamallit. Patja-palvelu siirtää asiakkaan perustietotekniikan ja viestintätekniset ratkaisut Fujitsun vastuulle. Sohva-palvelu huolehtii operatiivisten sovellusten hallinnasta, tuesta ja kehittämisestä elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiön muita vahvoja osaamisalueita ovat muiden muassa sähköinen asiointi, liikkuvan työn palvelut ja, Microsoft, SAP ja EMC Documentum -pohjaiset ratkaisut. Maaliskuussa 2008 päättyneellä tilikaudella Suomessa toimivan palveluyhtiö Fujitsun liikevaihto oli 340 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää Suomessa ja Baltiassa 2 400 henkilöä.

Isoworks varmistaa yritysten tietotekniikka- ja viestintäratkaisujen sujuvan toimivuuden. Isoworksin tarjoamat palvelut kattavat niiden käyttöönottovaiheen, käytönaikaisen hyödyntämisen sekä jatkuvan kehityksen. Yhtiö ratkaisee vuoden aikana 350 000 asiakastoimeksiantoa ja sen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä 40 paikkakunnalla. Isoworks kuuluu Fujitsu Services Oy -konserniin. SFS-Sertifiointi myönsi Isoworksille huhtikuussa 2001 laatusertifikaatin, joka perustuu SFS-EN ISO 9001:2000 -standardiin. http://www.isoworks.fi

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi