Poolia toimii eikä jahkaile!

Newsec on kiinteistöneuvonannon, toimitilavälityksen, arvioinnin ja analyysien alueilla yksi maan johtavista yrityksistä ja edelläkävijä sekä kiinteistö- että toimitilajohtamisen palveluissa. Human Resources Manager Susanna Pietarinen oli keväällä 2008 pulmallisessa tilanteessa rekrytointinsa suhteen. Newsec tarvitsi asiantuntijatason osaajaa, jolla tuli olla erittäin hyvä kielitaito ja vahva kokemus sekä kiinteistö- että taloushallinnosta. Kiinteistöalan markkinat olivat hektiset ja Newsecillä oli henkilöstövajetta.

"Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat"

Pietarinen oli ilmoitellut lehdissä ja rekrytointipalstoilla ja haku oli myös annettu eri rekrytointialan yrityksille. Tästä huolimatta ei hakemuksia saatikka sopivaa henkilöä tuntunut löytyvän. Myös Poolia sai haun hoidettavakseen, vaikka odotukset juuri oikean henkilön löytymiseen eivät olleetkaan korkealla. Toisin kävi; Pooliasta löytyi erittäin asiantunteva henkilö Newsecin palvelukseen ja Pietarisen pulma oli ratkaistu!

Susanna Pietarinen kertoi, että viime vuonna oli ongelmana se, että hakemuksia ei tullut. Nyt taloudellisen taantuman vallitessa hakemuksia tulee niin paljon, että niiden hallittu käsittely alkaa käydä työlääksi. Poolia on menestyksellä löytänyt Newsecille taloushallinnon ja vuokrareskontran osaajia sekä esimiehiä, niinpä he luottavat jatkossakin Poolian ammattitaitoon rekrytoinneissaan. Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat. Pietarinen kokee, että Poolia erottuu muista alan yrityksistä tehokkuudellaan. Rekrytointiprosessi on sujunut mutkattomasti, nopeasti ja ilman ylimääräisiä neuvotteluja - yhteydessä ollaan kun on asiaa ja kun prosessi etenee. Newsec haluaa olla mahdollisimman hyvä työnantaja, joten heille on etua siitä, että rekrytointiprosessi sujuu hyvin ja hakijalle jää positiivinen kuva yrityksestä jo heti ensi tapaamisella. Ilmeisimmin Newsec on onnistunut visiossaan, sillä Newsec on kiinteistöalan paras työpaikka Suomen parhaat työpaikat 2009-listalla.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi