Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He esimerkiksi auttavat asiakkaita tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.

Poolia erottuu useimmista muista rekrytointialan yrityksistä siten, että rekrytoija vastaa vuokratuista konsulteista ja myös yhteydenpidosta sinun, asiakkaan, kanssa. Hän osallistuu koko toimeksiantoprosessiin (lisätietoja alla) ja on vastuussa rajoitetusta määrästä konsultteja. Hänellä on itsellään ammattipätevyyttä toiminta-alallaan, ja näin hän voi tehokkaasti ja varmasti yhdistää sinun toiveet ja konsulttien ominaisuudet.

Kun tarvitset työntekijöitä, tervetuloa asiakkaaksemme!

1) Asiakas ja Poolian rekrytoija tapaavat
Poolialle tehty vuokraustoimeksianto alkaa siten, että rekrytoija vierailee asiakkaan luona siinä työpaikassa, jossa konsultti tulee työskentelemään. Henkilökohtainen tapaaminen auttaa ymmärtämään asiakkaan tilanteen ja tarpeet paremmin. Laaditaan prosessikuvaus ja rekrytoija tutustuu asiakkaan yrityskulttuuriin löytääkseen konsultin, jonka taidot vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan vaatimuksia.

2) Rekrytoija etsii sopivat konsultit
Prosessikuvausta lähtökohtanaan käyttäen rekrytoija etsii sopia konsultteja Pooliaan työsuhteessa olevista konsulteista sekä CV-järjestelmästä, johon projektitehtävistä kiinnostuneet henkilöt voivat rekisteröidä CV:nsä. Saamme päivittäin uusia hakijoita eri ilmoituskanavissa olevien ilmoituksiemme kautta.

3) Konsultti esitellään asiakkaalle
Esittelemme mahdollisimman pian sopivia ehdokkaita asiakkaalle, jonka jälkeen hän päättää kenet/ketkä haluaa jatkohaastatella.

4) Toimeksianto alkaa
Kun kaikki osapuolet ovat päässeet asioista yhteisymmärrykseen, toimeksianto alkaa. Pidämme yhteyttä koko toimeksiannon ajan sekä asiakkaaseen että konsulttiin. 

5) Toimeksianto päättyy ja suoritetaan arviointi
Toimeksiannon päätyttyä sekä asiakas että konsultti vastaavat Poolialta lähetettyyn palautelomakkeeseen. Poolia saa yleensä erittäin hyvän arvosanan näistä arvioinneista.

Poolia antaa täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilapäiseen työntekijään, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme henkilön jolla on vastaava pätevyys. Takuu koskee assistentti-, asiantuntija- ja johtajatason tehtäviä. 

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää Pooliasta ja tarjoamistamme palveluista? Miten voimme auttaa Sinua ja yritystäsi? Täytä lomake niin otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

+358 20 7290 830

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi