Rekrytointi

Meillä asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen, että me hoidamme rekrytoinnit sujuvasti ja laadukkaasti loppuun asti huomioiden organisaatiosi tilanteen ja tarpeet

Poolia on vuosien saatossa erikoistunut etsimään ja arvioimaan hakijoita eri toimialoilla. Rekrytoijat osallistuvat koko toimeksiantoprosessiin ja tuntevat asiakkaan hyvin. He etsivät, valitsevat ja haastattelevat sopivat hakijat, minkä jälkeen sopivimmat heistä esitellään asiakkaalle. Rekrytoijilla on paljon tietoa asiakkaan tarpeista ja hakijoiden taidoista, mikä takaa ammattitaitoisen, kustannustehokkaan ja laadukkaan rekrytointiprosessin (lisätietoja alla).

Rekrytointipalvelumme

  • Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
  • Työpaikkailmoitukset valikoiduissa medioissa sekä konsultointiapu soveltuvista medioista
  • Perusteellinen haastatteluprosessi
  • Haku Poolian yli 30.000 hakijaa kattavasta CV-tietokannasta
  • Soveltuvien testien valitseminen kandidaattien arvioimista varten. Testeillä voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä, motivaatiota, jne.
  • Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
  • Useampi referenssitarkistus finalistiedokkaiden kohdalla
  • Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Kun tarvitset työntekijöitä, tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää Pooliasta ja tarjoamistamme palveluista? Miten voimme auttaa Sinua ja yritystäsi? Täytä lomake niin otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

+358 20 7290 830

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi