Poolia - Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989

+358 20 7290 830

HR

Me tarjoamme nopeaa ja joustavaa apua, kun seuraavan kerran tarvitset resursseja henkilöstöosastollesi. HR-alan laajan osaamisemme, huolellisesti muokattujen prosessien ja sitoutuneiden rekrytoijien avulla löydämme seuraavan työntekijäsi. Tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Poolia HR toimii HR-osastosi täydennyksenä sekä johtajatasolla että operatiivisella ja hallinnollisella tasolla.. Me löydämme sinulle sopivia työntekijöitä sekä vuokrattavaksi että rekrytoitavaksi.

Meiltä saat päteviä henkilöstöosaajia, joilla on kokemusta HR-alalta. He voivat aloittaa työskentelyn heti ilman aloitusvaikeuksia. Työntekijämme voivat työskennellä esimerkiksi henkilöstöpäällikköinä, rekrytoijina ja henkilöstöhallinnon toimihenkilöinä.

Sitoutuminen ja oikea asenne
Meidän asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi. Mielestämme on tärkeää, että saamasi konsultit ja hakijat ovat valmiita sitoutumaan ja että heillä on oikea asenne. Ja sen myös huomaa. Tutkimuksemme osoittavat, että asiakkaamme pitävät Poolian henkilöstöä huomioonottavaisena ja sitoutuneena.
 
Tällä tavoin löydämme oikean henkilön
Haastattelujen ja referenssien tarkistamisen lisäksi Poolian rekrytoijat voivat käyttää huolellisesti valittuja testejä ja arviointityökaluja. Käytämme esimerkiksi Master Person Analysis -työkalua, sekä erilaisia psykologisia testejä. Nämä testit auttavat meitä analysoimaan hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja osaamista, ja ne osoittavat hakijan käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Tällä tavoin saamme hyvän kuvan siitä, miten hakija sopii juuri sinun työpaikallesi siihen rooliin, joka hänellä odotetaan olevan.

Pidämme sinusta huolta
Haluamme tarjota sinulle parasta joka suhteessa. Siksi arvioimme kaikki toimeksiannot ja suoritamme vuosittain asennemittauksia. Niiden avulla saamme selville, mitä asiakkaat ja työntekijät todella ajattelevat meistä. Tällä tavoin voimme jatkuvasti parantaa ja sopeuttaa tarjontaamme. Niinpä sinä saat apua, joka on todella erinomaista.

Joustavat prosessit
Saamme mukautettua joustavat prosessimme helposti tarpeisiisi. Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme parhaan ratkaisun. Voit myös antaa hoidettavaksemme vain tietyt osat rekrytointiprosessista.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi