Poolia - Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989

+358 20 7290 830

IT

Poolian asiakkaana voit olla varma, että vastassasi on laaja osaaminen, huolellisesti muokatut prosessit ja sitoutunut henkilökunta.

Rekrytoimme ja vuokraamme päteviä IT-alan toimihenkilöitä. Meillä on laaja valikoima ammattilaisia assistenteista asiantuntijoihin ja johtajiin, esimerkiksi projektipäälliköitä, IT-asiantuntijoita, järjestelmäasiantuntijoita, teleasiantuntijoita, SAP-konsultteja ja helpdesk-työntekijöitä. Kaikki työntekijät ovat oman alansa ammattilaisia. Siksi he voivat aloittaa työskentelyn yrityksessäsi välittömästi.

Me tunnemme alasi
Ottaessasi yhteyttä meihin tapaat rekrytoijia, joilla on kokemusta IT-alalta. Lisäksi he puhuvat kanssasi samaa kieltä, joten ymmärrämme toimintaasi perusteellisesti. Meiltä saat sekä IT-alan että henkilöarvioinnin osaamista, mikä on lyömätön yhdistelmä, kun on löydettävä oikea henkilö yritykseesi. Lisäksi saat yhteyshenkilön, joka vastaa koko toimeksiannosta. Hänen ansiostaan prosessi on lyhyt ja kustannuksiltaan tehokas.

Näin löydämme seuraavan huippuhakijasi
Haastattelujen ja referenssien tarkistamisen lisäksi Poolian rekrytoijat voivat käyttää huolellisesti valittuja testejä ja arviointityökaluja. Käytämme esimerkiksi Master Person Analysis -työkalua, sekä erilaisia psykologisia testejä. Nämä testit auttavat meitä analysoimaan hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja osaamista, ja ne osoittavat hakijan käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Tällä tavoin saamme hyvän kuvan siitä, miten hakija sopii juuri sinun työpaikallesi siihen rooliin, joka hänellä odotetaan olevan.

Täytämme kaikki tarpeesi
Saamme mukautettua joustavat prosessimme helposti tarpeisiisi. Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme parhaan ratkaisun. Voit myös antaa hoidettavaksemme vain tietyt osat rekrytointiprosessista.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi