Poolia - Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989

+358 20 7290 830

Myynti ja Markkinointi

Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme sinulle parhaan ratkaisun ja parhaan hakijan. Pitkä kokemuksemme ja korkeatasoinen alakohtainen osaamisemme ovat lyömätön yhdistelmä.

Löydämme oikean ratkaisun nopeasti ja helposti. Joka kerta.

Poolialla on kokemusta myynti-, tiedotus- ja markkinointihenkilöstön toimittamisesta. Voimme esimerkiksi auttaa löytämään markkinointi- ja tiedotuspäälliköitä, projektipäälliköitä, myyntineuvottelijoita, sisäänostajia ja tiedottajia - sekä konsultteina ajallisesti rajoitettuihin toimeksiantoihin että hakijoina rekrytoitaviksi.

Meiltä saat myynti-, tiedotus- ja markkinointihenkilöstöä, joka on koulutettua ja jolla on kokemusta omalta ammattialaltaan. Siksi he voivat aloittaa yrityksessäsi ilman alkuvaikeuksia. Vaikka jo tänään.

Puhumme samaa kieltä
Ottaessasi yhteyttä meihin tapaat jonkun, jolla on kokemusta omalta toimialaltasi. Tämän ansiosta ymmärrämme toimintasi perusteellisesti. Kaikki Poolian rekrytoijat ovat ammatillisesti pätevöityneitä alallaan. Siksi he ymmärtävät tarpeesi ja löytävät tehtävääsi sopivan työnhakijan. Ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Valitse, kuinka paljon apua tarvitset
Saamme mukautettua joustavat prosessimme helposti tarpeisiisi. Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme parhaan ratkaisun. Voit myös antaa hoidettavaksemme vain tietyt osat rekrytointiprosessista.

Sitoutuneita työntekijöitä
Mielestämme on tärkeää, että konsulttimme ja työnhakijamme haluavat sitoutua ja että heillä on oikea asenne. Tutkimuksemme osoittavat, että Poolian henkilöstöä pidetään huomioonottavaisena ja sitoutuneena. Meidän asiakkaanamme tunnet siis olosi turvalliseksi. Takaamme, että saat konsultin tai hakijan, jolla ei ole ainoastaan tarvittavaa pätevyyttä, vaan joka on myös henkilönä sopiva. 

Testien paras
Haastattelujen ja referenssien tarkistamisen lisäksi Poolian rekrytoijat voivat käyttää huolellisesti valittuja testejä ja arviointityökaluja. Käytämme esimerkiksi Master Person Analysis -työkalua, sekä erilaisia psykologisia testejä. Nämä testit auttavat meitä analysoimaan hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja osaamista, ja ne osoittavat hakijan käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Tällä tavoin saamme hyvän kuvan siitä, miten hakija sopii juuri sinun työpaikallesi siihen rooliin, joka hänellä odotetaan olevan.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi