Poolia - Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989

+358 20 7290 830

Taloushallinto

Poolialla on kokemusta taloushallinnon ammattilaisten vuokraamisesta ja rekrytoinnista. Vuosien aikana olemme hankkineet perusteelliset tiedot, luotettavat prosessit ja asialleen omistautuneet rekrytoijat. Siksi voit olla varma, että saat osaavaa palvelua kaikissa vaiheissa.

Meillä on tarjolla laaja valikoima päteviä työntekijöitä kaikkiin taloushallinnon tehtäviin. Meidän kauttamme voit vuokrata tai rekrytoida niin talousjohtajia ja laskentapäälliköitä kuin controller-assistentteja ja palkanlaskijoitakin. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ekonomeja, tradenomeja tai yo-merkonomeja.

Me ymmärrämme toimintaasi
Ottaessasi yhteyttä meihin tapaat jonkun, jolla on kokemusta omalta toimialaltasi. Tämän ansiosta ymmärrämme toimintaasi perusteellisesti. Kaikki Poolian rekrytoijat ovat ammatillisesti pätevöityneitä talouden alalla. Siksi he ymmärtävät tarpeesi ja löytävät tehtävääsi sopivan työnhakijan. Ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Valitse, kuinka paljon apua tarvitset
Saamme mukautettua joustavat prosessimme helposti tarpeisiisi. Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme parhaan ratkaisun. Voit myös antaa hoidettavaksemme vain tietyt osat rekrytointiprosessista.

Työntekijöitä, jotka haluavat sitoutua
Mielestämme on tärkeää, että konsulttimme ja työnhakijamme haluavat sitoutua ja että heillä on oikea asenne. Tutkimuksemme osoittavat, että Poolian henkilöstöä pidetään huomioonottavaisena ja sitoutuneena. Meidän asiakkaanamme tunnet siis olosi turvalliseksi. Takaamme, että saat konsultin tai hakijan, jolla ei ole ainoastaan tarvittavaa pätevyyttä vaan joka on myös persoonallisuudeltaan sopiva. 

Toimivat testaustyökalut
Haastattelujen ja referenssien tarkistamisen lisäksi Poolian rekrytoijat voivat käyttää huolellisesti valittuja testejä ja arviointityökaluja. Käytämme esimerkiksi Master Person Analysis -työkalua, sekä erilaisia psykologisia testejä. Nämä testit auttavat meitä analysoimaan hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja osaamista, ja ne osoittavat hakijan käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Tällä tavoin saamme hyvän kuvan siitä, miten hakija sopii juuri sinun työpaikallesi siihen rooliin, joka hänellä odotetaan olevan.  

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi