Poolia - Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989

+358 20 7290 830

Toimistotyö

Vahvuutenamme on laaja hallinnollisten palvelujen valikoima. Voimme auttaa sinua monella tasolla, jotta yrityksestäsi tulee entistä menestyksekkäämpi ja tehokkaampi. Me tiedämme, mitkä ratkaisut ovat kannattavia yrityksellesi. Sekä nyt että tulevaisuudessa.

Kysymällä mielipidettämme ja käyttämällä meitä keskustelukumppanina saat lisättyä tehokkuutta ja parannettua laatua. Rekrytoimme ja vuokraamme ammattitaitoisia toimihenkilöitä toimistotyöhön. Meillä on laaja valikoima hallinnollisia tukipalveluja. Poolia tarjoaa kaikkea kokeneista toimistoapulaisista ja tilausten käsittelijöistä projektihallinnon ammattilaisiin ja johdon sihteereihin.

Saat tarpeisiisi mukautettua apua
Saamme mukautettua joustavat prosessimme helposti tarpeisiisi. Tarvitsipa sinun rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä, me löydämme parhaan ratkaisun. Voit myös antaa hoidettavaksemme vain tietyt osat rekrytointiprosessista.

Sitoutuneita työntekijöitä
Meidän asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi. Mielestämme on tärkeää, että saamasi konsultit ja hakijat ovat valmiita sitoutumaan ja että heillä on oikea asenne. Ja sen myös huomaa. Tutkimuksemme osoittavat, että asiakkaamme pitävät Poolian henkilöstöä huomioonottavaisena ja sitoutuneena.

Testattuja ja valmiita
Haastattelujen ja referenssien tarkistamisen lisäksi Poolian rekrytoijat voivat käyttää huolellisesti valittuja testejä ja arviointityökaluja. Käytämme esimerkiksi Master Person Analysis -työkalua, sekä erilaisia psykologisia testejä. Nämä testit auttavat meitä analysoimaan hakijoiden henkilökohtaisia ominaisuuksia ja osaamista, ja ne osoittavat hakijan käyttäytymistä tietyissä tilanteissa. Tällä tavoin saamme hyvän kuvan siitä, miten hakija sopii juuri sinun työpaikallesi siihen rooliin, joka hänellä odotetaan olevan.

Pidämme sinusta huolta
Haluamme tarjota sinulle parasta joka suhteessa. Siksi arvioimme kaikki toimeksiannot ja suoritamme vuosittain asennemittauksia. Niiden avulla saamme selville, mitä asiakkaat ja työntekijät todella ajattelevat meistä. Tällä tavoin voimme jatkuvasti parantaa ja sopeuttaa tarjontaamme. Niinpä sinä saat todella erinomaista apua.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi