Espoo

Asiakasneuvoja (Application Advisor)

Haemme tunnetulle taloushallinnon ohjelmistoasiakkaallemme Accountor Finagolle asiakasneuvojaa kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 31.05.2022 asti. Työsuhde solmitaan Poolian kanssa ja aloitus tehtävään on pikainen/sopimuksen mukaan. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Asiakasneuvoja Accountor Finagolle

Sytytkö ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta? Onko asiakas aina sinulle ykkönen? Oletko omatoiminen ongelmien selvittäjä, joka nauttii tiedon etsimisestä? Jos vastasit kaikkiin kyllä, niin lue lisää!

Mitä tulet tekemään

Työssäsi ohjeistat ja neuvot yritysasiakkaitamme pilvipalveluna toimivaan taloushallinnon ohjelmistoon (Procountor, Solo ja muut palvelut) liittyvissä asioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä.

Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien (esim. kirjallisten ohjeistuksien) tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi olet mukana innovatiivisessa tiimissä kehittämässä työkaluja ja uusia toimintatapoja. Tiimistäsi löytyy energinen porukka ohjelmistojemme asiantuntijoita, joiden kanssa etsit asiakkaiden kysymyksiin vastauksia.  

Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat rohkeasti ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä!

Näiden taitojen avulla olet jo askeleen edellä

Asiakaspalvelussa ei ole aina valmiita ohjeita jokaiseen tilanteeseen. Siksi odotammekin, että olet aikaansaava ja utelias ihminen, joka haluaa löytää juuri kyseiselle asiakkaalle sopivan ratkaisun. Haluat tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja omaat reippaan ja avoimen asenteen. 

Olet meille juuri oikea tyyppi, jos vastaat seuraaviin taitoihin kyllä:

 • Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai puhelintyöstä.
 • Haluat löytää asiakkaalle aina parhaan ratkaisun valikoimastamme.
 • Käytät näppärästi erilaisia järjestelmiä.
 • Sytyt ongelmien ratkaisemisesta.
 • Haluat olla mukana kehittyvässä ja kokeilevassa organisaatiossa.
 • Näet muutoksen mahdollisuutena.
 • Ajattelet laatikon ulkopuolelta.
 • Olet itseohjautuva.
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Tehtävän kannalta isoja plussia ovat:

 • Kirjanpidollinen osaaminen sekä aiempi taloushallinnon (erityisesti Procountor) tai tikettijärjestelmien tuntemus.
 • Olet joustava.

Miksi liittyä joukkoomme

 • Meillä et ole yksin: sinulla on 60 hengen huipputiimi asiakaspalvelun ammattilaisia antamassa tukea ja palautetta – unohtamatta koko muuta yritystä
 • Etätyöt ovat osa arkeamme nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme työkaluja ja pidämme esimerkiksi etäkahveja, joten etänäkin työskennellessä olet osa porukkaa. Myös työajassa on joustoa.
 • Saat itsellesi esihenkilön, joka panostaa sinun tukemiseesi ja kehittämiseesi valmentavalla otteella
 • Panostamme oman osaamisesi kehittämiseen ja haluamme tehdä sinusta entistä suuremman tähden
 • Kerhotoiminta työkavereiden kanssa – myös virtuaalisesti

Tartu tilaisuuteen ja liity mukaan tekemään muutosta!

Teemme hakua yhteistyössä rekrytointikumppanimme Poolian kanssa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Neea Turunen (020 7290 843 & neea@poolia.fi) ja Sanna Majava (020 7290 838 & sanna@poolia.fi).

Tietoa yrityksestä 

Accountor Finago (finago.com) on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Olemme osa Accountor-konsernin SME ohjelmistoliiketoimintaa. Ohjelmistomme ovat käytössä yli 2 500 tilitoimistossa ja niillä hoidetaan yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. 

Accountor (accountor.com) on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maasta. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. 

Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€. 

Voit tutustua kannustavaan, luottamukselle rakentuvaan ja ystävälliseen työyhteisöömme sosiaalisessa mediassa #accountorteam-tunnisteen kautta. 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.08.2021
Viitenumero
4128945
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838