Helsinki

Asiakaspalvelija

Etsimme asiakkaallemme kehittymishaluista ja innostunutta ASIAKASPALVELIJAA vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään B2B – asiakkaiden parissa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Voimme luvata, että uuden oppiminen ei tässä tehtävässä heti lopu! 

Päätehtäviisi kuuluu asiakkaiden neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse. Tämän lisäksi myös muut palvelun tuottamiseen liittyvät tehtävät asiakasprosessin eri vaiheissa sekä tietotaidon soveltaminen ja työtehtävien kehittäminen ovat oleellinen osa jokapäiväistä työtäsi – nämä tuovatkin mukavaa vaihtelua päivittäisiin rutiineihin!

Edellytykset

Jos sinulta löytyy intohimoa asiakastyöhön, itseohjautuvuutta, tietoteknistä osaamista sekä olet työssäsi tarkka ja huolellinen saatat olla etsimämme henkilö! 

Tykkäät haastaa itseäsi, pyrit aina löytämään ongelmaan ratkaisun organisoimalla työsi tehokkaasti ja keskittymällä kiireessä olennaisiin asioihin. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi!

Edut

Jokainen joukkuepelaaja tarvitsee tuekseen positiivisen ja kannustavan ilmapiirin!

Pääset osaksi aktiivista ja energistä porukkaa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Tehtävä on mielenkiintoinen ja pääset oppimaan uutta sekä kehittämään ammatillista osaamistasi muiden tukemana. Asiakkaamme tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn, sairaskuluvakuutuksen, hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet ja työsuhdematkasetelit.

Joko kiinnostuit?

Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Kati Rahikka joko sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse +358207290833.

Yhteyshenkilö(t)

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
26.06.2019
Viitenumero
250229
Yhteyshenkilö