Uusimaa

Asiakaspalvelija Kreetalle

Kiehtooko sinua välimerellinen ilmasto ja aurinkoinen Kreetan saaristo? Oletko lisäksi erittäin kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Mahtavaa, luet parhaillaan juuri oikeaa ilmoitusta! Haemme motivoitunutta ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa maailman johtaviin kuuluvan maineikkaan automerkin asiakaspalveluun. Tässä tehtävässä pääset aloittamaan 8.11. tai 6.12.2021! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet tiivisti asiakasrajapinnassa ja pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu puheluiden ja sähköpostien vastaanottaminen asiakkailta. Hoidat asiakastilanteet tehokkaasti, asiakaslähtöisesti ja hyvällä positiivisella asenteella. 

Loppuasiakas on saksalainen, autoalan johtaviin yrityksiin kuuluva toimija, jonka asiakkaita palvellaan ja neuvotaan 24/7 ympäri vuoden. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään 37,5h per viikko eri vuoroissa. 

Mitä odotuksia meillä on sinulle:

Toivomme, että olet sosiaalinen ja haluat auttaa ihmisiä. Olet yli 18-vuotias ja ymmärrät erinomaisen palvelun merkityksen. Pidät huolen, että asiakkaalla on keskustelun aikana ja sen jälkeen tunne, että hän on tullut kuulluksi ja hänen asia on saatu ratkaistua. 

Sinulla on: 

 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • Motivaatiota ja kiinnostusta Kreetalla asumiseen pidemmällä tähtäimellä 

Asiakkaamme tarjoamat edut:

Ensisijainen etu on päästä osaksi mahtavaa työporukkaa, johon on todella helppo tulla uutena työntekijänä. Myös muut Kreetalle töihin saapuneet henkilöt ovat tehneet ison päätöksen ulkomailla asumisen ja työskentelyn osalta, joten uudet työntekijät otetaan aina erittäin lämpimästi vastaan. Auttavaiset suomalaiset työkaverit ja kokeneet esimiehet ovat aina lähellä ja tukenasi. 

Sinulle tarjotaan myös:

 • Monia kehitysmahdollisuuksia talon sisällä
 • 14 kuukausipalkkaa vuodessa (luit oikein! 2 ekstrapalkkaa vuosittain)
 • Lentolippu Kreetalle
 • Työsuhdeasunto, asut ilmaiseksi koko työsuhteesi ajan (maksat vain sähkön itse, ellei sinua ole erikseen pyydetty tekemään työtä etänä, jolloin Teleperformance maksaa sinulle erillistä tukea sitä varten)
 • Kuukausipalkka + tehtäväkohtaiset bonukset
 • Upeat kollegat ja täysin uudenlainen työympäristö 
 • Tapahtumia ja hauskoja aktiviteetteja työporukan kesken

Opit tulemaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja saat runsaasti hyödyllistä oppia autoalasta sekä asiakaspalvelukokemuksen kehittämisestä. Teleperformance tarjoaa myös erilaisia urapolkuja mm.  Nordic Trainee – ohjelman JUMP! avulla, joka valmistaa sinut urasi seuraavaan vaiheeseen jo ennen hakemustasi. 

Lisätietoja tehtävästä: 

Mikäli seikkailu aurinkoisella Kreetan saarella kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valintoja tehtävään tehdään pikaisesti, joten ethän jätä tätä ainutlaatuista mahdollisuutta käyttämättä! 

Poolia Suomi Oy toimii Teleperformancen rekrytointikumppanina. Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen (+358 20 7290 843 & neea@poolia.fi). 

Kaikille valituille työntekijöille tullaan tekemään taustaselvitys rekrytointiprosessin aikana. 

Teleperformance Finland Oy

For over 40 years, Teleperformance, the global leader in customer experience management, has been connecting customers with the world’s most successful companies. Teleperformance’s Digital Integrated Business Services combines human touch and high technology to deliver extraordinary customer experiences. While technology creates new and agile ways of working, our interaction experts remain committed to creating unique connections through empathy, adaptive communication skills, and more importantly, a passion for making it happen.

www.teleperformance.com

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
14.10.2021
Viitenumero
4620244
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843