Vantaa

Asiakaspalvelukoordinaattori

Asiakkaamme Toyota Material Handling Finland Oy hakee ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen pääkonttorilleen Vantaan Korsoon.

Työtehtäväsi

Olet osa asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia sopimushallinnasta, tilaustenkäsittelystä, laskutuksesta, trukkien rahdittamisesta ja asiakaslupauksien täyttymisestä. Ensisijaisiin tehtäviisi kuuluvat vaihtokonetilausten ja lyhytaikaisten vuokrakoneiden tilausten käsittely ja laskutus. Lisäksi vastaat varastokalusteyksikön ostotilausten käsittelystä sekä laskutuksesta. Työssäsi hyödynnät useita erilaisia tietojärjestelmiä ja niiden sovelluksia.

Toivomme Sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Tehtävässä menestymisessä edesauttaa varastokirjausten, arvonmuodostuksen, käyttö- ja vaihto-omaisuus termien ymmärtäminen. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Lisäksi tuntemus toiminnanohjausjärjestelmistä on hyödyksi (SAP). Toyotan arvojen mukaisesti olet jatkuvasti halukas kehittämään omaa työtäsi, kunnioitat sidosryhmiäsi ja olet kykeneväinen tiimityöhön.  Microsoft Office- työkalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannilla tulet myös hyvin toimeen. 

  Mitä tarjoamme

  Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, jossa on ajanmukaiset työskentelyvälineet, ammattitaitoinen työyhteisö, mahdollisuus kehittyä sekä kansainvälisen organisaation tuki. Mahdollisuus tehdä työtä hybridimallilla, joko juuri uusituissa tiloissa Vantaan Korsossa tai etänä perehdytysvaiheen jälkeen.

  Lisätietoja

  Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi).

  Toyota Material Handling Finland Oy

  Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa trukkien tuotevalikoimaa täydentävät monipuoliset jälkimarkkinointipalvelutkoulutuspalvelutToyota Racking Solutions -varastokalusteetautomaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan johtaa sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia. Yhtiömme palveluksessa on 165 henkilöä ja liikevaihto on noin 55 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävän kehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin

  Yritykseen voi vielä tutustua tästä

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Vantaa
  Työsuhteen tyyppi
  Vakituinen
  Ilmoitus jätetty
  05.09.2022
  Viitenumero
  7967545
  Yhteyshenkilö

  Kati Rahikka

  kati@poolia.fi

  p. +358 20 729 0833