Pietarsaari

Asiakkuus-/Projektipäällikkö

Haemme Pietarsaaren Mekano Oy palvelukseen innovatiivista ja tuloshakuista Asiakkuus- / Projektipäällikköä vastaamaan myynnistä sekä toimimaan asiakasprojekteissa vastuuhenkilönä tilauksesta toimitukseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Alussa tehtäväsi keskittyvät tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen. Jatkossa otat isompaa roolia uusien asiakassuhteiden luomisessa. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan.

Projektipäällikkönä huolehdit yhteydenpidosta asiakkaan suuntaan ja tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa aikataulutat ja suunnittelet ja toteutat ostotilaukset. Päivittäinen arkesi keskittyy asiakasprojektien läpivientiin.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta ja teknisten piirustusten lukutaitoa. Vakuutat asiakkaat omalla asiantuntemuksellasi ja kykenet löytämään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja kommunikoit sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si tästä linkistä ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 21.9.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Pietarsaaren Mekano Oy

Pietarsaaren Mekano Oy on vaikuttanut vuodesta 1960 lähtien metallialalla. Tarjoamme kokonaisratkaisuja vaativiin kohteisiin teollisuuteen sekä merenkulun ja kuljetusalan tarpeisiin. Konetyöstö, lisenssihitsaus, m.m. kölien valmistus huippuluokan purjeveneisiin sekä säiliöiden valmistus ovat vahvinta osaamistamme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme osaaminen, kun kyseessä ovat suuret kappaleet ja vaativat materiaalit, on ehdoton vahvuutemme. Toimintamme laatu perustuu ISO 9001 sertifikaatiimme, sekä 3834-2 hitsausjärjestelmäämme. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.mekano.fi

Sijainti
Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.09.2020
Viitenumero
2308451
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830