Pietarsaari

Asiakkuus- / Projektipäällikkö

TULE MEILLE TÖIHIN! Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen teknisen myynnin hybridirooliin Asiakkuus- / Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtäviisi kuuluu:

Taustasi perusteella, tulet vastaamaan laitemyynnistä joko kotimaan tai viennin markkinoilla sekä toimimaan asiakasprojekteissa vastuuhenkilönä tilauksesta toimitukseen. Alussa tehtäväsi keskittyvät tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen. Jatkossa otat isompaa roolia uusien asiakassuhteiden luomisessa.

Projektipäällikkönä huolehdit yhteydenpidosta asiakkaan suuntaan ja tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa aikataulutat ja suunnittelet tilaukset, sekä tarvittaessa organisoit asennukset.

Toimipisteesi sijaitsee Pietarsaaressa, mutta työ edellyttää säännöllistä matkustamista.

Odotamme:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja teknisten piirustusten lukutaitoa. Päivittäinen arkesi keskittyy asiakasprojektien läpivientiin. Vakuutat asiakkaat omalla asiantuntemuksellasi ja kykenet löytämään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Sinulla on hyvät neuvottelu- vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Japrotek Oy Ab

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä.   Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.09.2019
Viitenumero
469170
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830