Helsinki

Asiakkuuspäällikkö

Poolian myyntiin etsitään nälkäistä ja tavoitehakuista sekä eteenpäinpyrkivää ja periksiantamatonta Asiakkuuspäälliköä / Yritysmyyjää Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla sijaitsevaan toimipisteeseen. Aloittaa voit vaikka heti, mutta olemme myös joustavia aloituksen suhteen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Etsimme ratkaisuhenkistä ja aloitteellista sekä itsenäistä henkilöä tekemään kanssamme myyntiä kovalla intohimolla ja tuloshakuisesti. Luuriin tarttuminen tuntuu sinusta luontaiselta mutta pidät myös asiakkaiden tapaamisesta, olet parhaimmillasi keskustelutilanteissa Asiakkaan kanssa. Saat tukea onnistumisillesi ja oman asiakasportfoliosi kasvattamiselle. Saat myös nopeasti vastuuta vanhasta asiakaskannastamme ja sen aktivoinnista. Sinulla on aitoa halua ymmärtää liiketoimintaamme ja kehittyä henkilöstöpalvelualan huippumyyjäksi. Voit myös olla jo alalla kannuksia saavuttanut, hieman kokeneempikin myynnin ammattilainen.

Hoidat itsenäisesti omaa myyntiä prospektoinnista tarjouksien tekoon ja clousaamiseen asti. Saat myyntiisi asiantuntijoiden tuen ja asiakaskäyntejä hoidattekin aluksi yhdessä. Olet aidosti innostunut ja kiinnostunut asiakkaistasi, näin pääset parhaisiin tuloksiin.

Arvostamme 

eniten nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta, etkä lannistu helposti. Vaikka toimit jatkossa itsenäisesti asiakkaiden kanssa, niin olet silti joukkuepelaaja ja kunnioitat työkavereitasi sekä pelaat saumattomasti yhteen heidän kanssaan. Eduksi on jos sinulla on jo jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaskontakteista (B2B), suhtaudut intohimoisesti myyntiin, uuden oppimiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä.

Myyntialue on pääosin pääkaupunkiseutu / Etelä-Suomi.

Edut

Poolia Suomen toimitilat sijaitsevat aivan ydinkeskustassa Helsingin Kalevankadulla. Olemme vakavarainen, pitkään (vuodesta 1989) alalla toiminut arvostettu kansainvälinen yritys. Työterveyshuolto ja puhelinetu sekä koeajan jälkeen lounasetu kuuluu myös etuihin.

Poolia tarjoaa sinulle pohjapalkan ja provision, johon voit itse omalla tekemiselläsi aidosti vaikuttaa. Saat tukea tiimiltäsi ja koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi, haluamme auttaa sinua oppimaan ja menestymään. Kehittyminen ja urapolkusi on myös sinusta itsestäsi kiinni, sitä ei rajoiteta.

Kiinnostuitko?

Odotamme sinua jo joukkoomme!

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi sekä palkkatoiveesi. Haastattelut käynnistyvät välittömästi, joten haethan nopeasti!

Lisätietoja

Marko Ikävalko, Myynti- ja Markkinointijohtaja, marko@poolia.fi, puh: 0400 802 040
Esa Rantanen, Toimitusjohtaja, esa@poolia.fi, puh: 0500 701 000

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Poolia Suomi Oy on osa Tukholman pörssiin listattua POOLIA AB -konsernia, johon kuuluu myös Uniflex Suomi Oy. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.10.2021
Viitenumero
4541451
Yhteyshenkilö

Marko Ikävalko

marko@poolia.fi

p. +358 20 729 0840