Helsinki

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkaamme Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka vahvistaa myyntijoukkojaan ja etsii nyt kauttamme kokenutta ratkaisumyynnin ammattilaista Asiakkuuspäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Olet konsultoivan ja ratkaisukeskeisen sekä idearikkaan otteen omaava myynnin ammattilainen, joka toimii lähellä asiakasta. Sinulla on myös hyvä visuaalinen silmä ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Vastaat olemassa olevista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Pääset myös hyödyntämään asiakastyössäsi digitaalisia analyysityökaluja. 

Toimit itsenäisesti tarjousten laatimisessa ja toimituksissa sekä huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin. Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä Uudenmaan yrityskentässä. 

Mitä odotuksia meillä on sinulle

Sinulla on soveltuva koulutus ja vahvaa kokemusta BtoB-myyntityöstä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä ja motivaatiota kehittyä myyntityössä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys sekä tavoitteellisuus. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava. Nautit ihmisten tapaamisista ja kontaktien luomisista. Huom! Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiiviset ja laadukkaat tuotteet. Pääset tekemään monipuolista työtäsi itseohjautuvasti ja proaktiivisesti osaavan ja mukavan työtiimin kanssa. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat lounas- ja puhelinedun sekä liikuntasetelit. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa. 

Työn aloitus on tämän loppuvuoden aikana/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sanna Majava
+358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
+358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Kinnarps Oy

Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa. Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja. Ergonominen kokonaisuus ja työn sujuvuus luovat kasvualustan menestykselle ja hyvinvoinnille. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin.Lue lisää: www.kinnarps.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.11.2021
Viitenumero
4861469
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838