Uusimaa

Asiakkuuspäällikkö

Kotek Factory Service Oy kehittää toimintaansa Etelä-Suomen alueella ja he etsivät nyt kauttamme asiakaslähtöistä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Asiakkuuspäällikkönä olet asiantuntija-organisaation tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti Suomessa, tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään myös tarjouksien tekemistä sekä sopimusneuvotteluja. Autat Kotek Factoryn asiakkaita löytämään soveltuvat pintakäsittelyratkaisut tarpeiden mukaan ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, työkokemusta rakennus- ja teollisuuden asiakassuhteiden hoitamisesta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita.

Tarjoamme

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
– kilpailukykyisen kuukausipalkan ja autoedun
– hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin       

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. HUOM! Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si Uniflexin sivujen kautta tästä linkistä 13.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Kotek Factory Service Oy

Kotek Factory Service Oy on teknisiin pintakäsittelyihin erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1991. Vuodelle 2020 olemme budjetoineet liikevaihdoksi noin 4 milj. euroa ja panostamme kasvuun voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Pääkonttori ja toimitilat on Kokkolassa suurteollisuusalueella ja toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.kotekservice.com sivuilta.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.09.2020
Viitenumero
2354593
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830