Vantaa

Asiantuntijoita CRM-järjestelmän määrittelyyn

Haussa CRM-järjestelmän asiantuntija, palvelumuotoilija ja projektipäällikkö asiakas- ja sidosryhmähallinnan kehittämiseen sekä CRM-ratkaisun konseptointiin, vaatimusten määrittelyyn ja kilpailutuksen tueksi. Projekti alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy helmikuussa 2022, jonka jälkeen tarvitaan asiakkaalle järjestelmävalinta- ja kilpailutustukea.

  Asiakkaamme on hankkimassa CRM-järjestelmää asiakas- ja sidosryhmähallintaan. Hankinnan ensimmäisessä vaiheessa hankitaan ulkopuolinen projektipäällikkö ja asiantuntija, jonka johdolla muodostetaan kokonaiskuva Asiakkaan asiakas- ja sidosryhmätyöstä ja -hallinnasta ja niihin liittyvistä järjestelmistä, sekä laaditaan selvitys CRM-järjestelmän tarpeista ja mahdollisuuksista.

  Työtehtävät

  Tavoitteena on asiakas- ja sidosryhmähallinnan kuvaaminen ja kehittäminen, sekä CRM-järjestelmän konseptisuunnitelma ja siitä johdettu vaatimusten määrittely järjestelmähankinnalle. Asiantuntija toimii myös järjestelmähankinnan kilpailutuksen tukena.

  Projekti sisältää CRM-asiantuntija-, palvelumuotoilija- ja projektipäällikkötyöt. Kaikki työt voi toteuttaa yksi henkilö tai useampi.

  Projektin tehtäviin kuuluvat mm.

  • Nykytilan analyysi, asiakas- ja sidosryhmähallinnan kartoittaminen ja kuvaaminen
  • CRM-järjestelmän konseptointi
  • Markkinavuoropuhelut ja teknologiavertailu
  • Vaatimusten määrittely
  • Kilpailutuksen tuki
  • Projektipäällikötyöt

  Edellytykset

  • Projektipäälliköltä toivomme, että olet toiminut projektipäällikkönä julkisen hallinnon tietojärjestelmäprojekteissa ja asiakashallinnan konseptointi- ja määrittelyprojekteissa
  • CRM-asiantuntijalla tulee olla kokemusta asiakas- ja sidosryhmähallinnan toimintatapojen ja tietojärjestelmien kehittämisen projekteista, sekä konseptointi- ja vaatimustenmäärittelyprojekteista
  • Palvelumuotoilijalla tulee olla kokemusta palvelumuotoilijana tai vastaavana toimimisesta tietojärjestelmien palvelumuotoilu-, konseptointi- tai vaatimusmäärittelyprojekteissa sekä kokemusta ja osaamista asiakas- ja sidosryhmähallinnan ja -prosessien kehittämisestä, sekä prosessi- tai palvelukuvausten mallintamisesta.

  Lisätiedot

  Projekti sopii erityisesti sinulle, jolla on vankkaa kokemusta CRM-järjestelmien määrittelystä ja palvelumuotoilusta sekä julkisen hallinnon projektien vetämisestä ja haluat toimia yrityksesi kautta tai freelancerina osa-aikaisesti. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt toukokuussa 2021.

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak markku.laak@poolia.fi.

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Sijainti
  Vantaa
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  08.04.2021
  Viitenumero
  3508874
  Yhteyshenkilö

  Markku Laak

  markku@poolia.fi

  p. +358 20 729 0831