Kerava

Assistant Controller

Europress Group Oy etsii nyt kauttamme ASSISTANT CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen Keravalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Assistant Controllerina tulet työskentelemään taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä, aina kirjanpidon rutiineista ja viranomaisraporteista sisäisen raportoinnin tehtäviin. Tulet toimimaan myös osana erilaisia projekteja ja avustat tarvittaessa palkkahallinnon erilaisissa tehtävissä. Tehtävät muokkautuvat osaamisesi karttuessa ja oppimishalukkuutesi mukaisesti.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on intoa kehittyä taloushallinnon moniosaajana ja kykenet siirtymään mutkattomasti tehtävästä toiseen. Kykenet myös tarttumaan itsenäisesti avoimiin tehtäviin ja kehittämään nykyisiä toimintamalleja aktiivisesti. Työssäsi tulet käyttämään päivittäin Exceliä, joten sen sujuva käyttö on perusedellytys. Suomen kielen lisäksi tulet tarvitsemaan hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Edut

Europress tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittymään mukavan tiimin tuella.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi!

Europress Group Oy

POHJOIS-EUROOPAN JOHTAVA JÄTEPURISTIMIEN JA -PAALAINTEN VALMISTAJA

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille.

Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorilla Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti-ja huolto-organisaatiot.

 Tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä toimittavat suomalaiset laatutuotteemme omille markkina-alueilleen. Vuonna 2019 avattu Europress Poland on Europress Groupin uusin tytäryhtiö tarjoten palvelua myynnin, huollon ja asiakaspalvelun osilta Puolan markkina-alueelle.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.01.2020
Viitenumero
1300020
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837