Helsinki

Assistentti

Haemme nyt asiakkaallemme Aval Oy:lle kokenutta Assistenttia vakinaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävät

Tehtävässä tulet toimimaan toisen assistentin työparina. 
Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat yrityksen toimeksiantoihin liittyvistä avustavista tehtävistä sekä yrityksen päivittäisistä toimistotöistä. Vastaanotat yrityksen asiakkaat ja pidät asiakaslähtöisellä otteellasi yllä yhteydenpitoa asiakkaisiin, viranomaisiin, sekä yhteistyökumppaneihin ja hoidat asiakaslaskutuksen tehtäviä.

Edellytykset

Odotamme hakijalta mielellään kokemusta asianajotoimistosta tai vastaavista tehtävistä.

Arvostamme: Oma-aloitteisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyvää motivaatiota, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä tulla toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta sekä erittäin hyvää kirjallista ja suullista kielitaitoa suomen ja ruotsin kielessä ja sujuvaa kirjallista ja suullista kielitaitoa englannin kielessä. Tietotekniset taidot ovat luonnollisesti hallussasi. Käytössämme on mm MS Office, M-files ja CSI. Tehtävien hoidossa on tärkeää täsmällisyys ja tarkkuus sekä luotettavuus (käsitellään luottamuksellisia asioita).

Aval työpaikkana

Aval työpaikkana tarjoaa mahdollisuuden sekä itsenäiseen työskentelyyn että osallistumiseen toimeksiantojen hoitamiseen osana ammattitaitoista tiimiä. Pieni työyhteisö tarjoaa mahdollisuuden päästä lähelle asiakkaita, toimia joustavasti ja kehittyä työssään. Aval tarjoaa lämminhenkisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset henkilökuntaedut koko henkilöstölle 

Lisätiedot

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsulttiin: Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi

Aval Oy

Aval on varakkaiden yksityishenkilöiden ja perheiden sekä heidän yritystensä vero- ja lakineuvontaan erikoistunut yritys. Noin kymmenhenkinen kokenut tiimimme neuvoo asiakkaitamme pitkäjänteisesti heidän kysymyksissään liittyen verotukseen, omistusrakenteisiin, juridiikkaan ja governanceen. Vahvuuksiamme on asiantuntijuus ja pitkäjänteiset ja luottamukselliset asiakassuhteet. 
Avalin asiantuntemus, kokemus ja poikkeuksellinen yhteistyöverkosto mahdollistavat räätälöityjen kokonaispalvelujen tarjoamisen varakkaille yksityishenkilöille, perheille ja yhteisöille. Ymmärrämme syvällisesti jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja seuraamme, miten nämä tarpeet muuttuvat ajan myötä. Tämä on toimintamme perusta.

Tutustu meihin tästä:

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
20.09.2022
Viitenumero
8134911
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833