Helsinki

Assistentti Pasilaan

Kansainvälinen asiakkaamme hakee kauttamme oma-aloitteista toimistoassistenttia monipuolisten tukitehtävien pariin Helsingin Pasilaan. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja aloitus pikainen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu vastata toimiston juoksevista asioista, kuten yhteydenpidosta tavarantoimittajiin, toimiston tiedotuksesta, vastata muuttoprojektin käytännön asioista sekä tukea HR-toimintoja.

Edellytykset

Toivomme kaupallista koulutustaustaa, aiempaa kokemusta toimistohallinnon tehtävistä ja joustavaa suhtautumista työtehtävien suhteen. Työtehtävät saattavat vaihdella meneillään olevien projektien ja niiden kiireellisyyden mukaan. Toiveena on myös sujuva englannin kielen osaaminen sekä ajanmukaiset IT-taidot.  

Lisätiedot

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, joten jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian!  Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää tehtävään liittyen, niin ota yhteyttä Sigridiin tai Annastiinaan.

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
+358207290839

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
+358 20 7290 835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
02.09.2019
Viitenumero
415870
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839