Helsinki

Aula-assistentti kolmen viikon projektiin

Projektityötä tarjolla! Haemme kansainväliselle taloushallinnon ohjelmisto- ja ulkoistuspalvelujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme Aula-assistenttia noin kolmen viikon projektiin Helsingin Hakaniemeen. Projekti alkaa heti/mahdollisimman pian ja kestää 20.12.2019 asti. Kyseessä on kokopäivätyö, eli valittavan henkilön on sitouduttava työskentelemään koko projekti arkisin klo 8-16 välillä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat aulapalvelutehtävät, kuten postien käsittely, vieraiden vastaanotto ja ohjaukset, kahvinkeitto ja muut avustavat toimiston asiakaspalvelua koskevat tehtävät.

Edellytykset

Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan odotamme reipasta mieltä ja vastuuntuntoa sekä täsmällisyyttä! Tämä projekti sopii hyvin esim. opiskelijalle tai hlölle, jolla on sopiva väli kokoaikaiselle työlle 20.12. saakka.

Lisätiedot

Haethan heti järjestelmämme kautta niin sovitaan pikaisesti videotapaamisesta!

Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy Sanna Majava, puh: 020 7290 838.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
27.11.2019
Viitenumero
1055607
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838