Kirkkonummi

Automaatioinsinööri

Picosun Oy:n kasvun myötä automaatiotiimiin haetaan nyt uutta ALD-tuotteista kiinnostunutta Automaatioinsinööriä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet osana kahdeksan hengen automaatiotiimiä käyttöliittymäalustan kehitys- ja ylläpitotehtävien, asiakastuen ja tuotekehityksen toimenpiteiden sekä PLC-ohjelmoinnin parissa. Tehtävä tulee sisältämään myös on-site asennuksia ja tulee vaatimaan matkustusvalmiutta ulkomaille (noin 10 vkoa vuodessa projekteista riippuen). Lopullinen toimenkuva muotoutuu oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella, joten tehtävien sisältöön on mahdollista päästä vaikuttamaan ja huomioimme niin uransa alussa kuin jo kokeneemmatkin ehdokkaat. 

Edellytykset

Toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta web-ohjelmoinnin, käyttöliittymäsuunnittelun ja automaatioprojektien parista. Kokemus IEC 61131-3 ohjelmointinormin mukaisessa ympäristössä työskentelystä, PLC ohjelmoinnin parista (CodeSys, TwinCAT3, Omron tai muu) sekä SCADA-järjestelmistä (TwinCat3 HMI/InTouch) on sinulle suureksi eduksi.

Arvostamme myös EtherCAT, Ethernet/IP, DeviceNet osaamista sekä aiempaa ohjelmointikokemusta sekä seuraavien työkalujen tuntemusta JavaScript, C#, SQL, HTML.

Edut

Picosun Oy on moderni kasvuyritys, jossa arvostetaan työn laatua sekä positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon. Täällä omia ideoita saa ja pitää tuoda esille ja oma kädenjälki saa näkyä! Asiakkaina ovat globaalisti tunnettuja yrityksiä, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Toivomme, että olet valmis matkustamaan satunnaisesti Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan alueille. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkan, monipuoliset edut sekä mahdollisuuden päästä mukaan osakeohjelmaan. Picosunin valoisat ja raikkaat työtilat sijaitsevat lyhyen kävelyetäisyyden päässä Masalan juna-asemalta Kirkkonummella. Työt voit aloittaa heti/sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilöt

Kysymykset voit ohjata Poolia IT:n rekrytointikonsultille Sigridille: sigrid@poolia.fi / 0207290839 tai Tarjalle: tarja@poolia.fi / 0207290837. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Picosun Oy

Picosun on suomalainen nopeasti kasvava ohutkalvoteknologiaan erikoistunut yritys. Atomikerrospinnoitus (ALD – Atomic Layer Deposition) on kasvava globaali markkina, jossa Picosun kasvattaa osuuttaan voimakkaasti. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan korkeanteknologian kehityksen ytimessä ja mahdollisuuden työskennellä yhdessä alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa avoimin mielin ja rohkeasti eteenpäin katsoen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kirkkonummi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.09.2019
Viitenumero
531081
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839