Pirkanmaa

Automaatioinsinööri Pirkanmaalle

Etsinnässä matkustelusta innostuva automaatioinsinööri monipuolisesti vastuulliseen tehtävään asiakkaallemme Pirkanmaalle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä automaatioinsinöörille, jolta löytyy kokemusta elintarvikealan puolelta. Tässä työssä toimit sekä itsenäisesti, että noin viiden hengen tiimissä, vastaten kansainvälisesti toimivan Pirkanmaalaisen elintarviketehtaan automaatiosta. Käytännössä tämä pitää sisällään monipuolisesti muun muassa suunnittelua, mahdollisten häiriöiden selvittelyä, ohjeistamista, huoltamista ja testaamista. Osallistut lisäksi projekteihin maapallon eri mantereilla karkeasti arvioiden jopa 40 päivää vuodessa, joten matkustelu on suhteellisen keskeinen osa työelämääsi. Töitä tehdään sekä toimisto- että tehdastiloissa. Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö joustavilla työajoilla.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme

Edellytämme automaatioinsinöörin koulutusta, kokemusta elintarvikealan puolelta sekä sujuvia englannin ja suomen kielen taitoja. Muut kielitaidot katsotaan eduksesi! Etsinnässä on avoin, tiimihenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä, jolta löytyy puhtia ja intoa matkusteluun.

Tarjoamme

Kiinnostavalla tavalla haastavan työmahdollisuuden, jossa pääset näkemään maailmaa sekä kartuttamaan mielenkiintoista työkokemusta ja osaamista. Tukenasi on osaava tiimi, jonka kanssa on mukava vaihdella ajatuksia. Työajat ovat liukuvat: tyypillisesti työpäivä aloitetaan klo 6:00-9:00 tienoilla.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@poolia.fi / puh. 020 7290 852.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Pirkanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.04.2023
Viitenumero
14605258
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852