Etelä-Pohjanmaa

AVOIN HAKEMUS, Metallityöntekijä

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä metallityön parissa asiakasyrityksissämme ympäri Etelä-Pohjanmaan seutua. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen metallityöntekijänpooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi hitsausta, särmäystä, koneistusta, robottihitsausta tai laser- ja polttoleikkausta.

Odotamme

Odotamme sinulta motivaatiota, halua ja intoa oppia uutta. Metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavista tai tuotannon töistä katsotaan eduksi. Olet tunnollinen, ahkera ja haluat kehittyä alan osaajaksi. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön antaen kuitenkin arvoa myös tiimityölle. Arvostamme myös luotettavuutta ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Etelä-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.08.2023
Viitenumero
17891741
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856