Uusimaa

AVOIN HAKEMUS, rakennusala

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä rakennusalan parissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen rakennusalan pooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Mahdollisia tehtävänimikkeitä voivat olla esimerkiksi rakennusmies, työnjohtaja, työmaainsinööri tai kaivinkoneenkuljettaja. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisia työsuhteita sekä keikkatöitä.

Edellytykset

Etsimme reippaita ja motivoituneita tekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen. Voit olla joko alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva tekijä. Rakennusalan työtehtävissä tarvitaan lähtökohtaisesti työturvallisuuskorttia, mutta pystymme tarvittaessa myös järjestämään sen.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
08.06.2023
Viitenumero
15468988
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852