Uusimaa

AVOIN HAKEMUS, Service Desk

Useat erilaiset IT-alan asiakkaamme etsivät jatkuvasti teknisen tuen monipuolisia osaajia, joten olitpa urasi alussa oleva innokas aloittelija tai jo kokenut konkari niin meillä voi olla paikka sinulle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Service desk työssä vastaat yritysasiakkaiden puhelimitse ja sähkpostitse saapuviin tukipyyntöihin, teet vianmäärittelyä ja ratkot teknisiä ongelmatilanteita pääsääntöisesti Windows työasema– ja verkkoympäristöissä etäyhteyksiä hyödyntäen. Tässä työssä kehität asiakaspalvelutaitojasi, saat monipuolista teknistä ymmärrystä työasemaympäristön toiminnallisuudesta ja hyvät valmiudet hakeutua myöhemmin urallasi vaativampiin asiantuntijatehtäviin. 

Edellytykset

Kaikki aikaisempi työ- ja harjoittelukokemus teknisesta tuesta (esim. service desk, lähituki, IT-asennukset, roll-outit jne) katsotaan erittäin suureksi eduksi, mutta tehtävässä menestymisen kannalta oleellisinta on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat aidosti oppia ja kehittyä teknisen tuen osaajaksi! Kykenet työskentelemään ajoittain kiireen ja paineen alla, haluat mielellään auttaa muita ja sinulla on tekniset valmiudet työn omaksumiseen. Tietotekninen koutustausta on sinulle erittäin suureksi eduksi. Oleellista on myös sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen. 

Toisin sanoen toivomme:
– Alan tehtäviin sopivaa koulutusta (esim. IT-tradenomi tai datanomi)
– Jonkin verran työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai teknisen tuen parista
– Suomen- ja englannin kielten hyvää hallintaa, muu kielitaito on eduksi
– Yleisesti ajan tasalla olevia IT-taitoja (esim. Windows, Active Directory, Sharepoint, Azure)

Tiedätkö jonkun, joka etsii töitä? Ilmianna meille frendisi!
Mikäli sinun vinkkaamasi ystävä palkataan, niin sinut palkitaan!

Lisätiedot

Liity meidän hakijaverkostoomme ja kerro 
– mitä osaamista sinulla jo on
– haluatko työskennellä kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti ja
– millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. 

Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveen kera. 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.03.2020
Viitenumero
891032
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835