Helsinki

B2B Palvelumyyjä

Haemme tunnetulle kansainväliselle palvelualan asiakkaallemme loistavalla myyjän asenteella varustettua ammattilaista vastaamaan B2B palvelumyynnistä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päivittäisessä työssäsi olet viihtyisämmän työympäristön asiantuntija ja vastaat räätälöitävien hygieniapalveluiden myynnistä yhteisöille sekä yritysasiakkaille. Tehtävänäsi on tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisältäviä palvelusopimuksia asiakkaillesi. Hoidat proaktiivisesti ja itsenäisesti koko myyntiprosessin, niin käyntien sopimisesta kuin myös tarjousten tekemisestä. 

Vastuullinen ja luotettava asiakassuhteiden hoitamisesi pitää huolen nykyisistä asiakkaista mutta samalla vastaat uusien asiakkaiden houkuttelemisesta ja hankinnasta. Lisäksi hallinnoit, seuraat ja raportoit myös työsi operatiivista puolta. 

Markkinoiden ja kilpailijoiden seuranta sekä kitkaton yhteistyösi muiden osastojen kanssa edesauttaa myynnin ja kasvun tavoitteiden saavuttamisessa. Tämän lisäksi innovoit hygienipalveluiden konseptin kehittämistä yhdessä muiden sidosryhmien kanssa. 

  Edellytykset

  Olet etsimämme osaaja, jos olet kiinnostunut yritysmyynnistä vahvan palvelutuotteen parissa. Sinulla on jo hieman kertynyt kokemusta myynnistä ja olet luonnollisessa elementissäsi esiintyessäsi. Tämän lisäksi erilaisten tietojärjestelmien käyttäminen ja hyödyntäminen ei sinua hätkäytä. 

  Edut

  Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuyrityksessä sekä vauhdikkaan tiimin tueksi ympärillesi. Tämän lisäksi onnistumistasi palkitaan motivoivalla palkkauksella, joka muodostuu sekä pohjasta että provisiosta mutta sellaisella tavalla, että sinulla on aikaa nousta huipputuloksiin.

  Lisätiedot

  Mikäli edellä mainittu herätti kiinnostuksesi ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si! 

  Poolialta Kati Rahikka (020 7290 833, kati@poolia.fi) vastaa mieluusti jos sinulla heräsi kysyttävää. 

  Rentokil Initial Oy

  Initial on osa kansainvälistä Rentokil Initialia, joka on maailman suurimpia yritys- ja kiinteistöpalveluja tuottavia yrityksiä. Rentokil Initial toimii Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Kaikkiaan yrityksemme on 70 maassa ja työllistää 36 000 henkilöä. Yritys on noteerattu Lontoon pörssissä.

  Initialin palvelut Suomessa ovat saniteettitilojen hygienia-annostelijalaitteiden vuokraus ja huoltopalvelu sekä laitteiden tarviketoimitukset.

  Initial on kansainvälinen yhtiö, joka toimii paikallisesti. Asiakkaamme saavat korkealaatuiset saniteettihygieniapalvelut, jotka perustuvat laajaan kokemukseen, parhaisiin käytäntöihin sekä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Vuokrauspalveluihin erikoistuneena yrityksenä haluamme auttaa asiakaitamme kehittämään henkilökunnan ja asiakkaiden mukavuutta, hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

  Siirry yrityksen kotivuille

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Helsinki
  Työsuhteen tyyppi
  Vakituinen
  Ilmoitus jätetty
  27.11.2019
  Viitenumero
  1051083
  Yhteyshenkilö

  Kati Rahikka

  kati@poolia.fi

  p. +358 20 729 0833