Helsinki

B2B Palvelumyyjä

Rentokil, tuholaistorjunnan asiantuntija, on toiminut tehokkaan torjunnan puolesta jo vuodesta 1932. Siitä lähtien olemme tarjonneet tehokasta ja luotettavaa tuholaistorjuntaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille ja olemme kasvaneet Suomessa suurimpien tuholaistorjuntayritysten joukkoon luotetuksi tuholaistorjujaksi Nyt etsimme B2B palvelumyyjää tuholaistorjuntapalveluiden myyntiin
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut yritysmyynnistä vahvan palvelutuotteen parissa. Sinulla on kokemusta myynnistä ja haluat päästä kehittymään yritysmyynnin parissa.

Tehtävässä myydään tuholaisvapaata toimintaympäristöä yritysasiakkaille. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat kontaktien ylläpito, sopimuksien saattaminen ajan tasalle, kohdekäynnit (5-6 per päivä), kylmäkäynnit (muiden käyntien yhteydessä tarpeen/tilanteen mukaan). Päivääsi sisältyy myös erilaisia ja vaihtelevia tuholaistorjunnan ongelmanratkaisutilanteita, soittamista ja tarjouspyyntöjen läpikäyntiä sekä saatujen liidien käsittelyä.

Edellytykset

Odotamme sinulta:

– vähintään yhden vuoden kokemusta B2B-myynnistä. Aiempi kokemus kiinteistöhuollon tai elintarvikehygienian palveluiden alalta katsotaan eduksi.
– soveltuvaa kaupallista tai muuta tutkintoa.
– ymmärrystä ja kokemusta myynnin ja vaativan asiakaspalvelun parissa työskentelystä sekä halua ottaa vastuuta.
– aidosti palveluhenkistä ja avarakatseista sekä myönteistä asennetta.
– oma-aloitteista, kehityslähtöistä ja ongelmia ratkaisevaa sekä tarkkaa otetta.

Edut

Tarjoamme sinulle näköalapaikan innostavassa ja kasvavassa yrityksessä.

Tehtävässä onnistumisistasi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella, ja annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin alussa maksettavalla korkeammalla pohjapalkalla.

Lisätiedot

Innostuitko? Hae paikkaa heti ja kerro meille, miksi juuri sinä sovit tehtävään?

Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka. 020 7290 833, kati@poolia.fi

Rentokil Initial 

Suomessa Rentokil Initial  on toiminut  vuodesta  1932 ja palvelut joita tarjoamme: tuholaistorjunta, hygieniapalvelut ja vihersisustaminen. Yhtiössä työskentelee n. 100 hlöä ja  pääkonttori  sijaitsee  Helsingissä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.09.2020
Viitenumero
2204607
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833