Helsinki

Backend Developer

Innostutko mutkattomien taustajärjestelmien kehittämisestä? Ovatko integraatiot, API:t ja mikropalvelut sinun juttusi? Lamian backend developerina pääset osaksi kunnianhimoista tiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, integraatioiden sekä ecom- ja dataratkaisujen kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Backend-devaajana pääset kehittämään asiakkaille ratkaisuja yhdessä designereiden, cloud engineerien, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa.

Työtehtäviin sisältyy usein mm. mikropalvelujen tai esimerkiksi e-commerce ratkaisujen uusien ominaisuuksien kehittämistä jokaiseen asiakaskeissiin parhaiten soveltuvilla teknologioilla. Tarjoamme haastavia projekteja sekä osaavat kollegat, joiden kanssa haasteita ratkotaan yhdessä.

Toivomme sinulta

 • Ennen kaikkea harrastuneisuutta: ohjelmoit intohimosta ja mielenkiinnosta ratkaista vaikeitakin loogisia pulmia.
 • Aiempaa ohjelmointikokemusta – PHP:tä käytetään projekteissa laajasti, mutta myös esim. Java-, TypeScript (NodeJS), C#, Python tai Kotlin-kokemuksesta on hyötyä.
 • Linux- ja Git-käyttötaitoja
 • Halua työskennellä Google Cloud -pohjaisten teknologioiden parissa kuten esim. Storage, BigQuery, Datastore, PubSub, Dataflow, Kubernetes (muita Lamian keskeisiä teknologioita ovat Bamboo, Jenkins, Docker, ElasticSearch, MySQL)
 • GraphQL-osaaminen on eduksi.
 • Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
 • Olet valmis auttamaan muita ja otat mielelläsi vastaan rakentavaa palautetta.

Laskemme myös eduksesi

 • kiinnostuksen mikropalveluita ja niiden arkkitehtuuria kohtaan
 • perusosaamisen frontend-kehittämisestä (JS/CSS/HTML)

Osana Lamian devaajatiimiä

 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja opastaa projektiesi ja työtehtäviesi yksityiskohdissa
 • Teet tiivistä yhteistyötä projekteissa frontend- ja backend-devaajien kanssa
 • Pääset tekemään monipuolisia, haastavia asiakasprojekteja
 • Parannat yhteistyössä kollegoittesi kanssa Lamian käytäntöjä (mm. CI/CD-konfiguraatiot, code style, kirjastot ja viitekehykset). Lamialle kaavat eivät ole kangistuneita, vaan he kehittävät jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
 • Saat nauttia joustavista työajoista sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Pääset joustavasti valitsemaan omassa työssäsi käyttämiäsi ohjelmistoja
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajien järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun he löytävät heille oikeat lahjakkuudet, he myös pitävät huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko? 

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina ja vastaa hakemusten vastaanottamisesta sekä käsittelystä. Rekrytointiprosessi käynnistyy heti ja tavoittena olisi että valitut henkilöt aloittavat työt viimeistään kesälomakauden jälkeen elo-syyskuussa. Haethan tehtävää Poolian kotisivujen kautta hakuohjeiden mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia IT:ssä Sanna Majava, puh: +358 20 7290 838.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2020
Viitenumero
1993754
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838