Helsinki

BI-konsultti

Haluatko laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisten BI-ratkaisuiden parissa? Asiakkaamme Visionbayn Solutions-tiimi etsii asiakasprojekteihinsa Business Intelligence konsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Moniasiakasympäristössä pääset oppimaan useista eri liiketoimintojen datan käyttötavoista ja kehittämään teknisiä taitojasi innostavassa ympäristössä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Missä sinua tarvitaan?

Tässä tehtävässä saat haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi samassa tahdissa, kun opettelet pala palalta BI- ja tietovarastoratkaisujen toteutuskokonaisuuksia. Päivittäisessä työssäsi pääset osaksi käyttöönotto- ja laajennusprojekteja, joissa rakennetaan asiakkaan liiketoimintatarpeen pohjalta toimiva datamallinnus, raportointi sekä ennuste- ja budjetointiratkaisuja. Pääset rakentamaan loppukäyttäjille BI-ratkaisuja sisältäen koko putken lähtien liiketoiminnan tarpeen määrittelystä aina raakadatan työstämisestä dashboardiksi ja suunnitteluratkaisuksi saakka. Työssäsi hyödynnät mm. SQL proseduureja sekä SSIS työkaluja.

Alussa toimit annettujen määrittelyiden pohjalta, mutta osaamisen karttuessa pääset luomaan teknisiä määrittelyitä liiketoimintatarpeiden pohjalta. Visionbay on osaavien asiantuntijoiden työpaikka, joissa kehittymismahdollisuudet ovat niin liiketoiminta- kuin datapuolellakin laajat.

Miksi Visionbaylle?

Visionbay on ammattilaisten yhteisö, jossa on aidosti välitöntä, asiallista, sosiaalista ja tuloshakuista tekemistä. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus muodostuvat Visionbaylla yhteisen tekemisen kautta – töitä tehdään asiakkaille ja työkavereille. Visionbaylla pääset seuraamaan, miten suomalaisia kasvuyhtiöitä oikeasti johdetaan data perusteisesti. Omalla panoksellasi varmistat, että heidän asiakkaansa menestyvät myös tulevaisuudessa.

Visionbayn asiakkaat ovat suomalaisia pk-sektorin kasvuyhtiöitä, jotka hakevat kilpailuetua tiedolla johtamisesta ja haluavat toimia Visionbayn kanssa kumppanuusperiaatteella. He tarjoavat asiakkailleen avaimet käteen ratkaisuja tiedonhallinnan-, BI-raportoinnin- ja Planning-ratkaisujen saralla. Ratkaisujen pohjana toimii aina heidän itse kehittämänsä Huubia -sovellus. Visionbaylla huolehditaan asiakkaiden kokonaisuudesta kuukausittaisena palveluna alkaen implementaatiosta ja ylläpidosta aina liiketoiminnan sovelluksiin sekä tukeen asti.

Mitä sinulta toivotaan?

 • Muutaman vuoden kokemus Data Warehouse -työtehtävistä.
 • Tietovirtojen ymmärrystä ja taitoa sanallistaa niitä.
 • Ymmärrystä prosesseista, relaatioista ja syy-seuraussuhteista.
 • Kokemusta raporttien tuottamisesta (esim. Excel, Power BI, QlickView, Tableau) ja SQL:llä työskentelystä.
 • Ymmärrystä yritysten liiketoimintapuolelta.
 • Innokkuutta oppia uutta ja päästä kehittymään suurempien aihealueiden osaajaksi.
 • Kyvykkyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä Visionbay tarjoaa sinulle?

 • Loistava mahdollisuus kehittyä datan käsittelyn huippuammattilaiseksi.
 • Hyvät etä- ja toimistotyömahdollisuudet (hybridi).
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounasetu, Wi-Fi kotiin, ja työpuhelin.
 • Pääsysi työpaikalle turvataan parkkihallipaikalla (auto/pyörä) tai työmatkalipulla.
 • Perjantai-pöhinät juomatarjoilun kera varmistaa kevyen laskeutumisen viikonloppuun.

Miten voit hakea tehtävää?

Mikäli kaikki tämä sai sinussa aikaan innostuksen väristyksiä, niin jaa meille LinkedIn profiilisi tai CV ja valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon palkkatoiveen kera. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) ja Sakari Tuomainen (sakari@poolia.fi, 020 7290 846).

Visionbay

Visionbay Solutions on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys. Olemme ensimmäinen palvelukokonaisuus, jossa huolehdimme asiakkaidemme koko BI-prosessista, käytöstä ja elinkaaresta täytenä palveluna. Asiantuntijoillamme on vahva kokemus kasvuyritysten liiketoimintaprosessien mittaamisesta ja kehittämisestä sekä eri ohjelmistotalojen tietovarasto-, BI-ja Planning ratkaisuista. Liiketoimintaideamme syntyi aikanaan siitä, mitä olisimme itse tarvinneet niin käyttäjän kuin kehittäjänkin roolissa.

Visionbay on perustettu vuonna 2014, ja 13 ihmisen voimin työskentelemme Helsingin Kampista käsin. Työntekijöillemme tarjoamme rennon työyhteisön, jossa kehitytään, kasvetaan ja viihdytään. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan, ja tekemistä vastapainottavat yhteiset aktiviteetit sekä virkistyshetket. Työkäytännöt yrityksessämme ovat nykyaikaiset ja meillä on joustava etätyömahdollisuus.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
30.06.2022
Viitenumero
7267089
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839