Helsinki

Business Development Manager

Etsimme kansainväliselle tekoälyyn ja algoritmeihin perustuvan teknologian parissa toimivalle asiakkaallemme CCT Groupille innostunutta ja tehokasta Business Development Manageria työskentelemään Suomessa hiljattain toimintansa aloittaneen brändin pariin Helsingin ydinkeskustaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet kahden hengen tiimissä liiketoiminnan rakentamisen, kehittämisen ja kasvattamisen toimenpiteiden parissa. Päivittäiseen työhön kuuluu vahvasti uusien asiakaskontaktien luominen, myyntitapaamisten sopiminen potentiaalisten asiakkaiden kanssa, tuotteen esitteleminen ja asiakasneuvottelut. Myöhemmässä vaiheessa työskentelet myös olemassa olevien asiakasyhteyksien ylläpidon sekä asiakassuhteiden kehittämisen ja kasvattamisen parissa mutkattoman yhteistyön varmistamiseksi. Toimit myös esimiehenä Suomen tiimissä ja raportoit omalle esimiehellesi Ruotsiin.

Etsimämme henkilö on rohkea tarttumaan haasteeseen tuomaan uudenlaista teknologiaa Suomeen. Tehtävä tulee muodostumaan monipuoliseksi kokonaisuudeksi myynnin, näkyvyyden lisäämisen ja toiminnan kehittämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Myynti on kuitenkin toiminnan alkuvaiheessa ja sen kasvattamisessa erittäin merkittävässä roolissa.

Edellytykset

Toivoisimme jo useamman vuoden vankkaa taustaa liiketoiminnan kehittämisesta ja kasvattamisesta esim. digimarkkinointi-, media- tai kiinteistöalan parista ja näkemystä sekä kykyä työskennellä vastuullisessa ja itsenäisessä roolissa. Oleellista on myös yrittäjämäinen ja itseohjautuva työskentelyote, samoin rohkeus ja positiivisuus sekä sinnikkyys toimia liiketoiminnan kasvattajana ja vauhdittajana.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan hienosti menestyneen teknologiayrityksen kasvuun ja uuden liiketoiminta-alueen starttaamiseen hyvien ja toimivien prosessien avulla. Tämä on sinulle upea mahdollisuus päästä näyttämään omat kykysi ja myös kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja kokemustasi. Tehtävään valittu henkilö saa työskentelyynsä kokonaisvaltaisen koulutuksen sekä perehdytyksen ja täyden tuen pohjoismaiselta tiimiltä.

Lisätiedot

Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Kerro meille itsestäsi englanninkielisen cv:n ja hakemuksen muodossa palkkatoiveen kera ja hae tehtävää mahdollisimman pian!

Yhteyshenkilöt

Sigrid Puhilas-Ikonen
sigrid@poolia.fi
0207290839 

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
0207290838

CCT Group

CCT offers the real estate industry a technology to reach potential buyers where they are at the right time. Since 2011, CCT has been working to develop our unique technology with a vision to create a tool that was using the Internet as a distribution channel, and mathematically and programmatically would reach the right audience at the right time with a unique message. We have today built a world-leading expertise in optimizing APIs for the largest channels. CCT’s technology enables and exploits the full potential of intelligent and highly targeted marketing in social media and search engines.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.10.2019
Viitenumero
1000269
Yhteyshenkilö

Sigrid Puhilas-Ikonen

sigrid@poolia.fi

p. +358 20 729 0839