Helsinki

Business Director

Haemme nyt asiakkaamme Trevian Asset Management Oy:n asuntoliiketoimintaan asuntosijoitusmarkkinoista vahvaa ja kokonaisvaltaista kokemusta omaavaa BUSINESS DIRECTORIA. Työn aloitus on vuoden vaihteen jälkeen/sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Johdat asuntoliiketoimintaa ja vastaat oman liiketoiminta-alueesi tuloksekkaasta kehittämistä, operatiivisesta toiminnasta ja kasvusta. Huolehdit aktiivisesta yhteydenpidosta ja raportoinnista sijoittaja-asiakkaillesi. Etsit aktiivisesti uusia kohteita ja osallistut kaupantekoon. Johdat ja vastaat asuntokohteiden vuokrauksesta ja teknillisestä ”manageerauksesta” ulkoisen kumppanin kanssa. Vastaat ja johdat välittäjäyhteistyöstä (asuntojen eteenpäin vuokraus/myynti). 

Edellytykset

Menestyt parhaiten, mikäli sinulla on: 

  • vankkaa asuntosijoitusmarkkinoiden tuntemusta
  • erinomaista englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
  • näyttöjä pitkäntähtäimen strategisesta suunnittelutyöstä ja sen menestyksellisestä toteuttamisesta
  • rakennusalan tuntemusta
  • paineensietokykyä
  • erinomaista neuvottelu- ja viestintäosaamista
  • itsenäisyyttä ja uskallusta tuoda esiin omia näkemyksiä sekä kehitysideoita
  • oppimiskykyä ja taitoa sekä uteliaisuutta löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • CRM osaamista ja MS Office ohjelmistojen monipuolista käyttötaitoa

Edut

Trevian tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen kasvutarinaan. Tehtäväsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii koko Trevianin huippuammattilaisten joukko. Trevian tarjoaa sinulle vahvan tuen myös oman ammattiosaamisesi kehittämiseen. Yrityksessä panostetaan henkilöstön viihtyvyyteen ja hyvinvointiin mm. monipuolisilla henkilöstöeduilla sekä tuetaan esim. henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, työmatkailua ja tarjotaan henkilöstöetuna myös sairaan lapsen kotihoitoa. 

Kiinnostuitko?

Käsittelemme hakemuksia nopeasti ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten lähetä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. 

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava 
sanna@poolia.fi 
0207290838

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi 
0207290837

Trevian Asset Management Oy

Trevian Asset Management Oy on kaupallisiin kiinteistösijoituksiin ja varainhoitoon erikoistunut riippumaton yhtiö. Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Trevian Asset Management perustettiin vuonna 2012 ja hallinnoi noin 1 mrd euron kiinteistövarallisuutta. Kasvumme on jatkuvaa ja etsimme koko ajan uusia investointimahdollisuuksia. Lue lisää www.trevian.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

 

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
10.01.2020
Viitenumero
1110018
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838