Helsinki

Business Intelligence Developer

Asiakkaamme KTI Kiinteistötieto Oy etsii nyt aktiivista ja dataan intohimoisesti suhtautuvaa Business Intelligence Developeria monipuolisiin palvelukehitystehtäviin.

Minkä parissa tulet työskentelemään?

Business Intelligence Developerina työtehtäviisi kuuluu pääasiassa KTI:n informaatiopalveluiden ytimessä olevien integraatio-, ETL-, tietovarasto- ja tietoallas- sekä analytiikka- ja raportointiratkaisujen (esim. KTI Online) kehittäminen ja ylläpitäminen itsenäisesti kollegoiden tukemana. Työssäsi pääpaino on siis KTI:n ratkaisujen kehittämisessä, mutta toimenkuvasi sisältää myös ratkaisujen ylläpitämistä. Lähimpinä työtovereinasi toimii järjestelmäkehittäjiä ja muita KTI:n asiantuntijoita, joiden kanssa tulet työskentelemään erilaisissa projektitiimeissä. Tarkempi toimenkuvasi tulee kuitenkin ennen kaikkea muotoutumaan juuri sinun osaamisesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.

Miten sovellut tähän tehtävään?

Mikäli sinulla on halua ja kykyä ymmärtää asiakaslähtöisesti liiketoiminnan tarpeita ja suunnitella sekä toteuttaa niitä tukevia digitaalisia informaatiopalveluja olet oikeilla jäljillä. Sinulle on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja sinulta löytyy aitoa halua sekä kykyä tehdä hands on -kehitystyötä. Lisäksi olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään asioita teknologian avulla. Sinulla on myös vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Sinulta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK tai YO)
 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kehitysosaamista yhdestä tai useammasta seuraavasta osa-alueesta: ETL (esim. T-SQL, SSIS), SQL-tietokantojen suunnittelu ja ylläpito, Microsoft Azure (Data Lake, Data Factory, Synapse)
 • Vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa

Päivittäistä työtäsi helpottaa:

 • Kokemus seuraavilta osa-alueilta: analytiikka-/raportointiohjelmistot (esim. Power BI, SQL Server Reporting Services), API-ratkaisut, tekoäly (koneoppiminen, luonnollisen kielen analyysi), paikkatietoratkaisut (Esri ArcGIS, QGIS) sekä Python-ohjelmointi.

Miksi työskennellä KTI:llä?

KTI Kiinteistötieto Oy mahdollistaa sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen position vakaan, kehittyvän ja matalan hierarkian omaavan työnantajan palveluksessa
 • Vaikuttamis- ja kehittämismahdollisuuksia: tehtävässä pääset suoraan KTI:n toiminnan ytimeen eli kehittämään palveluja KTI:n asiakkaille sekä vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti palvelukehityksen suuntaan ja sisältöön
 • Modernit työskentelytavat ja järjestelmät
 • Avoimen ja luottamukseen perustuvan työilmapiirin
 • Koulutusmahdollisuuksia oman asiantuntijuutesi kehittämiseksi ja syventämiseksi
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
 • Insentiivijärjestelmän, jossa hyvästä henkilökohtaisesta suoriutumisesta sekä yritystasoisesta menestyksestä palkitaan
 • Kattavia etuja, kuten lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja puhelinedun
 • Laajennetut työterveyspalvelut 

Lisätiedot

Mikäli innostuksesi heräsi, niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon tai jaa meille LinkedIn profiilisi ja liitä itsesi mukaan hakuun. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 12.11.2021. Lisätietoja tehtävästä saat Janette Anderssonilta (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) tai Neea Turuselta (neea@poolia.fi, p. 020 7290 843) sekä KTI:n Matti Heiskaselta (040 832 6698, matti.heiskanen@kti.fi).

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Mikä on KTI?

KTI Kiinteistötieto Oy on suomalaista kiinteistöalaa palveleva puolueeton asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöjohtamisen moninaisiin tarpeisiin. KTI:n perustehtävänä on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaiden kiinteistöliiketoiminnan tuottavuutta ja kilpailukykyä. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot.

KTI:n noin 20 hengen organisaatiossa työilmapiiri on avoin ja luottamukseen perustuva sekä henkilöstön kehittymistä ja osaamista tukeva. KTI:ssa vallitsee matala hierarkia ja tekemisen keskiössä on yhdessä onnistuminen ja oppiminen.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme KTI Kiinteistötieto Oy:n palvelukseen. KTI:sta voit lukea lisää osoitteessa: kti.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
08.10.2021
Viitenumero
4687435
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 849