Kerava

Chief Accountant

Asiakasyrityksemme Europress Group Oy etsii taloustiiminsä vahvistukseksi ammattitaitoista Chief Accountant'ia vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriinsa Keravalle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti Suomen liiketoiminannan kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista. Konsernitasolla sinulla on avainrooli konsernin tilinpäätöksessä sekä konsernilaskennan oikeellisuuden varmistamisesta ja kehittämisestä yhdessä taloustiimin kanssa. Osallistut myös kirjanpidon ja taloushallinnon työtapojen ja järjestelmien kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit Financial Managerille ja teet tiivistä yhteistyötä konsernin eri sidosryhmien kanssa. 

Tehtäviisi kuuluu:

  • Suomen liiketoiminnan kirjanpitotehtävät, tilinpäätös ja veroilmoitukset
  • Konsernitilinpäätös
  • Kuukausiraportointia yhdessä taloustiimin kanssa, Suomen liiketoiminta sekä konsernitaso
  • Osallistuminen laskentatapojen sekä tietojärjestelmien kehitykseen

Edellytykset

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta kirjanpidosta sekä vaativista taloushallinnan tehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta. Suomen lisäksi pystyt käyttämään englantia työkielenä, ruotsin kielitaidosta on etua. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja omatoiminen. Omaat positiivisen asenteen työhön ja osallistut päivittäin aktiivisesti taloustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa tehtäviin tuloshakuisesti. Pystyt suoriutumaan tehtävistä annetuissa aikatauluissa. Rutiinitehtävien lisäksi pystyt tuomaan osaamisellasi tuloslaskelman ja taseen kautta liiketoimintaa tukevia havaintoja sekä kehittämään toimintatapoja.

Edut

Europress Group Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi yrittäjähenkistä kiertotaloudessa toimivan yrityksen taloustiimiä.  Pääset kasvamaan sekä kehittymään vakavaraisessa ja kehittyvässä Suomalaisessa konsernissa, jonka viihtyisät tilat sijaitsevat Keravalla.

Lisätiedot

Haethan tehtävää 4.12.2020 mennessä ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Europress Group Oy

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille. Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorissa Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti- ja huolto-organisaatiot. Tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Puolassa toimittavat suomalaiset laatutuotteemme omille markkina-alueilleen. Vuonna 2019 avattu Europress Benelux on Europress Groupin uusin tytäryhtiö tarjoten palvelua myynnin, huollon ja asiakaspalvelun osilta Benelux-maiden markkina-alueille.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.11.2020
Viitenumero
2467261
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837