Vantaa

Chief Accountant

Makita Oy hakee nyt kauttamme Pääkirjanpitäjää vakinaiseen työsuhteeseen Vantaalle lentokentän läheisyyteen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Pääkirjanpitäjä tulisi vastaamaan yrityksen kirjanpidosta, veroasioista ja viranomaisraportoinnista sekä tilinpäätöksestä. Ohjaat ja opastat myös muissa taloushallinnon osa-alueissa. Osallistut raportointeihin emoyhtiöön ja taloushallinnon projekteihin. Toimit myös ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä. Teet yhteistyötä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Sopivaa pohjakoulutusta
– Vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä; tilinpäätös- ja vero-osaamista
– Mielellään kokemusta kansainvälisessä yhtiössä työskentelystä
– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta
– Excel-osaamista

Lisäksi toivomme kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, sekä joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä vaihtelevissa tilanteissa. Kirjanpitolain tuntemus sekä englannin kielen osaaminen on myös tehtävässä oltava hyvällä tasolla

Tarjoamme

Luotettavan ja vakaan työnantajan, jonka tuotteet ovat arvostettuja markkinoilla (vahva brändi). Kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen ja kansainvälisen ympäristön oppia laajasti taloushallinnon tehtäviä. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä lähellä lentokenttää.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse numerossa +358 20 7290 833. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti. 

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös Contact Forum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

Makita Oy

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö, joka koostuu kuudesta maasta Suomi, Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Liettua.

Suomessa Makita on ollut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:lle mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi.

Tänään tuotteitamme saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneiltamme kautta maan. Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. 

siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.01.2022
Viitenumero
5265692
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833