Helsinki

Client Manager

Oletko 3 steppiä muita edellä? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä? 3 Step IT etsii nyt kauttamme CLIENT MANAGERIA Helsingin Ruoholahteen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa. Siksi 3 Step IT pitää hierarkian matalana ja antavat kaikille mahdollisuuden itsenäiseen sekä joustavaan työskentelyyn. He kannustavat ja tukevat toisiaan, sillä haasteet ratkotaan yhteisvoimin.

Työtehtävät

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaiden haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Vastaat suurasiakkaiden prosessien sujuvuudesta IT-laitteiden hankintaan, hallintaan sekä uusintaan liittyen. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi uusien asiakkuuksien tai palveluiden käynnistäminen ja seuranta sekä asiakkaan IT-prosesseja tukevien lisäpalveluiden asiakastarpeiden tunnistaminen. Iso osa työnkuvaa on myös asiakkaiden opastaminen Asset Management-laiterekisterin hyödyntämisessä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu eri osa-alueisiin liittyvien asiakkaille tarjottavien koulutusten suunnittelu ja toteutus. 

Teet läheistä yhteistyötä asiakasvastuullisen myyjän kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös muiden sisäisten sidosryhmien kanssa sekä ulkoisista sidosryhmistä mm. asiakkaan IT-palveluntuottajien ja laitetoimittajien kanssa. Kasvatat ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja olet mukana viemässä jatkuvasti kehittyvää yritystä eteenpäin.

Edellytykset

Etsimme henkilöä, jolla tulisi oikean asenteen lisäksi olla:

– Koulutusta: Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esim. tradenomi
– Kokemusta: Suurasiakkaiden hallinnasta ja kehittämisestä B2B-palveluiden parissa
– Asiakaslähtöisyyttä: Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Ratkot asiakkaan haastavatkin tilanteet positiivisin mielin.
– Itseohjautuvuutta: Sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta.
– Innokkuutta: Olet innokas ja nopea oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä itseäsi että tehtäviäsi.
– Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen. 
– Tietoteknistä osaamista: Olet kiinnostunut erilaisista tietojärjestelmistä ja ohjelmistojen omaksuminen on sinulle helppoa sekä mieluisaa. 
– Projektihallinnan osaamista: Sinulla on kokemusta projektien hallinnasta ja projektimaisesta työskentelystä.
– Hyvä kielitaito: Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Edut

3 Step IT tarjoaa sinulle:

– Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä, kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä
– Mahdollisuuden kehittyä: Asiakkaamme tukee sinua työssäsi uusien asioiden oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä.
– Joustavat työskentelymahdollisuudet
– Hyvät edut: Mm. sairaskuluvakuutuksen ja hammashuollon, vapaasti valittavat työvälineet sekä työsuhdematkasetelit. 
– Positiivisen ja kannustavan ilmapiirin: 3 Step IT on energinen ja aktiivinen porukka, joka tekee yhdessä töitä, oppii uutta, harrastaa ja liikkuu sekä nauttii yhteisistä saavutuksista. 
– Hyvämaineisen yrityksen ja loistavat tulevaisuuden näkymät

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan 3 Step IT:n dynaamiseen jengiin! Tsekkaa videoklippi tästä linkistä!

Lisätiedot

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Kati Rahikka.

3 Step IT

3 Step IT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut IT-laitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 676 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 400 työntekijää. Viihtyisä ja moderni toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä www.3stepit.com

Siirry yrityksen kotisivuille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.06.2019
Viitenumero
249876
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833