Helsinki

Cloud Engineer

Ketkä huolehtivat, että palvelut skaalautuvat optimaalisesti ja pysyvät pystyssä hurjimpienkin kävijäpiikkien aikaan? Rautainen Google Cloud -tiimimme, tietenkin. Nyt etsimme joukkoamme vahvistamaan Cloud Engineeriä, jolla on paloa optimoida asiakkaidemme digitaalisten palveluiden suorituskyky ja saatavuus huippuunsa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Lamian Cloud Engineerinä pääset työskentelemään kärkitason digitaalisten palveluiden pariin. Vastuullasi on rakentaa skaalautuvia ja modulaarisia Google Cloud -ympäristöjä hyödyntäen uusimpia teknologioita, olla kehittämässä DevOps-prosessia ja -käytäntöjä, hallita containereita Kuberneteksella sekä osallistua asiakasprojekteihin. 

Työssäsi pääset etsimään itsenäisesti ratkaisuja skaalautuvuuteen, performance-optimointiin ja mikropalveluihin. Intohimonasi on ruuvata monimutkaisista arkkitehtuureista supernopeita ja häiriöttömiä palveluita käyttäjille. Yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa pääset mukaan verkkokauppa-, mikropalvelu- ja integraatioprojekteihin muiden alan johtavien toimijoiden kanssa.

Toivoisimme sinulta

-Kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä näyttöjä muun muassa:
-Virtualisoinnista ja pilvialustoista (Google Cloud, AWS) sekä vikasietoisuuden ja klusteroinnin rakentamisesta
-Serveripuolesta, eritoten Linux-ympäristöistä sekä Nginx:stä (LEMP-stack)
-Valvontatyökaluista, palvelinten optimoinnista (caching, proxyt, high availability)
-Skriptauksesta / skriptikielistä
-Varmuuskopioinneista, logienhallinnasta, tietoturvaskannauksista
-Deploymenttien automatisoinnista (CI, Docker, Bamboo)
-Ymmärrystä ohjelmoinnista ja ohjelmointikielistä (PHP, Node.js, Python)
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
-Kiinnostusta koneoppimista ja big dataan perustuvia tekoälyratkaisuja kohtaan
-Positiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä tiimityötaitoja

Cloud-tiimissämme saat

-Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
-Ajatusten vaihtoa ja sparrailua kokeneiden kollegoiden kanssa
-Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 tai jarmo@lamia.fi.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Olemma asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen ja myynnin tehostamiseen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.08.2019
Viitenumero
258300
Yhteyshenkilö