Tampere

Customer Support Manager

Etsimme nyt kansainväliselle oman alansa markkinajohtaja-asiakkaallemme asiakasorientoitunutta ja vastuuntuntoista CUSTOMER SUPPORT MANAGERia TAMPEREELLE. Tehtävä alkaa vuoden 2020 tammikuun alussa ja on luonteeltaan uusi ja vakituinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu vastata kaikista toimista ja teoista, jotka liittyvät asiakkaalle tuotettuun palveluun ja parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen. Toinen tärkeä toiminta-alueesi liittyy tiimisi johtamiseen, toimit lähellä olevana esimiehenä HD1- ja HD2- sekä laskutustiimeille (laskutustiimi on Tallinnassa) ja vastaat yhdessä heidän kanssaan asiakassopimuksen mukaisesta palvelun laadun ja aikavasteiden toteutumista (SLA) sekä osallistut säännöllisiin asiakas seurantapalavereihin n. 3 krt/kk pääkaupunkiseudulla. Olet kehittäjä ja vastuunkantaja niin tiimillesi kuin asiakkaille, sekä positiivisissa että haastavissa tilanteissa. Seuraat analytiikkaa ja toimialueellesi asetettuja mittareita päivätasolla.

Tiimissäsi/alaisuudessasi on 11 hlöä ja lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sekä Suomessa että ulkomailla olevien kollegoidesi (huolto, kenttä, laatu, logistiikka, korjaus, projektit) kanssa ja raportoit Suomessa toimivalle Operations Directorille.

Edellytämme sinulta

– Kokemusta huolto-/palveluliiketoiminta-alueelta +/- viiden vuoden ajalta
– Teknistä koulutustaustaa (esim. amk-insinööri) 
– Esimieskokemusta ja aitoa kiinnostusta toimia esimiehenä 
– Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta 
– Ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä 
– Sujuvia it-taitoja ja data-analyyttistä otetta 
– Rauhallista ja huolellista otetta myös paineen alla 
– Oma-aloitteisuutta ja halua kantaa vastuuta 
– Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista 
– Innostunutta asennetta työtäsi kohtaan 
– Järjestelmällistä ja joustavaa työotetta sekä kykyä sietää niin rutiineja kuin yllättäviä tilanteita työpäivän aikana 
– Vahvoja sosiaalisia taitoja 
– Mahdollisuutta ja kiinnostusta matkustamiseen (Tallinna, pk-seutu ja toisinaan UK)

Emme edellytä sinulta kokemusta kaikesta edellä mainitusta, sillä ennen kaikkea arvostamme korkealle vastuuntuntoista ja asiakasmyönteistä sekä ihmisistä pitävää asennettasi sekä rauhallista otetta myös haastavissa tilanteissa ja myönteistä otetta liiketoimintaan, jota ohjataan toimivilla ja informatiivisilla mittareilla.

Haluat antaa asiakkaallesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen joka päivä!

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Gilbarcolla olet osa isoa kansainvälistä (yht. 4000 henkilöä maailmalla) organisaatiota, mutta Suomessa työskentelet osana n. 65 henkilön tiimiä, jossa osa on ollut jo kymmeniä vuosia. Työilmapiiri on kannustava ja mukava sekä asiantunteva.

Lisätietoja

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Gilbarco Veeder-Rootin välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden alusta.

Älä jää odottamaan, vaan hae nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen heti. Jätä meille englanninkielinen cv hakemuksesi palkkatoiveella ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme erittäin mielellämme!

Kuulisimme mielellämme myös mikä juuri sinussa herätti mielenkiinnon Gilbarco Veeder-Rootia kohtaan! Voit käydä myös tutustumassa tarkemmin asiakkaaseemme, osoitteessa https://www.gilbarco.com/nd/fi/about-us.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Sanna Majava, puh: 020 7290 838

Gilbarco Veeder-Root

Gilbarco Veeder-Rootilla on tuotantoa, myyntiä, sekä huolto- ja asennuspalveluja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Pääkonttorimme sijaitsee Greensborossa Yhdysvalloissa.

Laaja ja monipuolinen tuotevalikoimamme, henkilökunnan ammattitaito sekä asiakaslähtöisyys, mahdollistavat asiakkaille enemmän aikaa keskittyä heidän ydinliiketoimintaansa. Erityisvahvuuksiamme ovat monikansallisuus ja pitkä historia polttoaine jakeluteknologioiden toimittajana.

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
30.10.2019
Viitenumero
917315
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838