Helsinki

Data Engineer

Etsimme WealthTech-asiakkaallemme Jay Solutionsille vakituiseen työsuhteeseen Data Engineeria, joka pääsee osallistumaan tietokantauudistukseen yrityksen asiakaskunnan kasvaessa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet liittymään Jayn 9-henkiseen teknologiatiimiin, joka jatkaa kasvuaan kiihtyvään tahtiin. Tiimi kaipaa nyt vahvistusta, kun käynnissä on siirtymä Snowflake-alustalle MS SQL:stä. Työnkuvasi sisältää tietokantojen luontia, integraatioita, datavirtojen rakentamista, datamallien suunnittelua sekä näiden ylläpitoa. Yksin sinun ei tarvitse tätä kaikkea tehdä, vaan apunasi on muut datapuolen tiimiläiset.

Data, jonka parissa työskentelet, on suoraan liitoksissa Jayn päätuotteeseen, J-Ray portaaliin, jonka avulla Jayn sijoittaja-asiakkaat pystyvät analysoimaan omia sijoituksiaan.

Jay Solutionsin toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, ja työskentelymallina on joustava hybridi.

Edellytykset

Vaatimukset:

  • Vähintään muutaman vuoden verran kokemusta tietokantojen parista, esim. MS SQL ja Snowflake
  • Ymmärrystä Microsoftin raportointitekniikoista
  • ETL/integraatio-osaamista
  • Kokemusta rahoitusalalta tai kiinnostusta sitä kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduiksi lasketaan:

  • Infraosaaminen
  • T-SQL
  • Python
  • R
  • JS/TS

Edut

Tämä tehtävä on oiva tilaisuus sinulle, joka haluat toimia vastuullisessa roolissa kehittämässä ja skaalaamassa maailmanluokan WealthTech -yritystä ja sen tarjoamia palveluita.

Pääset osaksi ainutlaatuista poikkitieteellistä tiimiä, jonka jäsenet viihtyvät keskenään myös työajan ulkopuolella erilaisten aktiviteettien merkeissä.

Työstä maksetaan reilu kokemukseen perustuva korvaus laajojen työsuhde-etujen kanssa.

Hakuohjeet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan sitä CV:n tai LinkedIn-profiilin ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultit Elina Leskinen (elina@poolia.fi / 020 7290 835) & Maria Kostenko (maria@poolia.fi / 020 7290 847)

Jay Solutions Oy

Jay Solutions on suomalainen WealthTech -yritys, joka keskittyy varainhoidon raportointi- ja analyysityökalujen ja palveluiden tuottamiseen. Keräämme dataa yli sadalta vastapuolelta, rikastamme sitä ja mahdollistamme sijoittajille sijoitusten täydellisen läpivalaisun ja vertailun J-Ray portaalissa ja raporteilla.

Jayllä on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Suorat ja Enterprise -asiakkaat. Suorat asiakkaat koostuvat Tier 2 ja 3 sijoittajista, Enterprise -asiakkaina on pankkeja, varainhoitajia ja Family Officeja, jotka haluavat tarjota asiakkailleen erinomaisen asiakaskokemuksen tapaamisessa ja digitaalisissa kanavissa.

Jayssä on tällä hetkellä 27 työntekijää ja asiakkaita yhteensä noin 100 kappaletta Suomessa ja Ruotsissa.

*

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.06.2023
Viitenumero
12908939
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835