Helsinki

Data Support Specialist

Haluatko kasvattaa osaamistasi Business Intelligence -palveluun keskittyneessä ohjelmisto- ja palveluyrityksessä? Asiakkaamme Visionbay etsii Solutions-tiimiinsä Data Support Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Moniasiakasympäristössä pääset oppimaan useista eri liiketoimintojen datan käyttötavoista ja kehittämään teknisiä taitojasi innostavassa ympäristössä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtäviisi kuuluu

Päivittäisessä työssäsi vastaat heidän Enterprise asiakkaiden viesteihin ja kyselyihin sekä neuvot heitä Visionbayn oman Huubia-sovelluksen käytössä. Työssäsi tukena ja apuna toimii kokeneiden BI-konsulttien tiimi. Tässä tehtävässä saat haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi samassa tahdissa, kun opettelet pala palalta BI- ja tietovarastoratkaisujen toteutuskokonaisuuksia. Pääset työskentelemään tiivistii loppukäyttäjien kanssa ratkaisten heidän ongelmiaan ja tekemällä muutoksia ja lisäyksiä heidän ostamaansa palveluun. Työsi sisältö on paljolti datan selvittelyä ja kaivelua tietovarastoista sekä pienkehitystä.

Visionbay on osaavien asiantuntijoiden työpaikka, joissa kehittymismahdollisuudet ovat niin liiketoiminta- kuin datapuolellakin laajat. Tutustuttuasi heidän asiakkuuksiinsa ja päästyäsi sisälle heidän omaan Huubia tuotteeseensa sinulla on mahdollisuus kasvaa BI-konsultiksi ja päästä rakentamaan kokonaisvaltaisia BI-ratkaisuja heidän asiakkailleen.

Miksi Visionbaylle?

Visionbay on ammattilaisten yhteisö, jossa on aidosti välitöntä, asiallista, sosiaalista ja tuloshakuista tekemistä. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus muodostuvat Visionbaylla yhteisen tekemisen kautta – töitä tehdään asiakkaille ja työkavereille. Visionbaylla pääset seuraamaan, miten suomalaisia kasvuyhtiöitä oikeasti johdetaan data perusteisesti. Omalla panoksellasi varmistat, että heidän asiakkaansa menestyvät myös tulevaisuudessa.

Visionbayn asiakkaat ovat suomalaisia pk-sektorin kasvuyhtiöitä, jotka hakevat kilpailuetua tiedolla johtamisesta ja haluavat toimia Visionbayn kanssa kumppanuusperiaatteella. He tarjoavat asiakkailleen avaimet käteen ratkaisuja tiedonhallinnan-, BI-raportoinnin- ja Planning-ratkaisujen saralla. Ratkaisujen pohjana toimii aina heidän itse kehittämänsä Huubia -sovellus. Visionbaylla huolehditaan asiakkaiden kokonaisuudesta kuukausittaisena palveluna alkaen implementaatiosta ja ylläpidosta aina liiketoiminnan sovelluksiin sekä tukeen asti.

Mitä sinulta odotetaan?

 • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja.
 • Tietovirtojen ymmärrystä ja taitoa sanallistaa niitä.
 • Ymmärrystä prosesseista, relaatioista ja syy-seuraussuhteista.
 • Kokemusta SQL:llä työskentelystä.
 • Kokemus raporttien tuottamisesta (esim. Excel, Power BI, QlickView, Tableau) katsotaan eduksi.
 • Innokkuutta oppia uutta ja päästä kehittymään suurempien aihealueiden osaajaksi.
 • Kyvykkyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä Visionbay tarjoaa sinulle?

 • Loistava mahdollisuus kehittyä datan käsittelyn huippuammattilaiseksi.
 • Hyvät etä- ja toimistotyömahdollisuudet (hybridi).
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounasetu, Wi-Fi kotiin, ja työpuhelin.
 • Pääsysi työpaikalle turvataan parkkihallipaikalla (auto/pyörä) tai työmatkalipulla.
 • Perjantai-pöhinät juomatarjoilun kera varmistaa kevyen laskeutumisen viikonloppuun.

Miten voit hakea tehtävää?

Mikäli kaikki tämä sai sinussa aikaan innostuksen väristyksiä, niin jaa meille LinkedIn profiilisi tai CV ja valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon palkkatoiveen kera. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839) tai Sakari Tuomainen (sakari@poolia.fi, 020 7290 846).

Visionbay

Visionbay Solutions on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys. Olemme ensimmäinen palvelukokonaisuus, jossa huolehdimme asiakkaidemme koko BI-prosessista, käytöstä ja elinkaaresta täytenä palveluna. Asiantuntijoillamme on vahva kokemus kasvuyritysten liiketoimintaprosessien mittaamisesta ja kehittämisestä sekä eri ohjelmistotalojen tietovarasto-, BI-ja Planning ratkaisuista. Liiketoimintaideamme syntyi aikanaan siitä, mitä olisimme itse tarvinneet niin käyttäjän kuin kehittäjänkin roolissa.

Visionbay on perustettu vuonna 2014, ja 13 ihmisen voimin työskentelemme Helsingin Kampista käsin. Työntekijöillemme tarjoamme rennon työyhteisön, jossa kehitytään, kasvetaan ja viihdytään. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan, ja tekemistä vastapainottavat yhteiset aktiviteetit sekä virkistyshetket. Työkäytännöt yrityksessämme ovat nykyaikaiset ja meillä on joustava etätyömahdollisuus.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
30.06.2022
Viitenumero
7270665
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839